Hi engineer
Is there no parts list?
Thanks
Hi engineer
Hello, this circuit I made, but is to wornabol to shorting, voltage regulator burn out imidietl
Malzeme listesini bu fotoğrafa bakarak çıkartabilirsiniz.Hi engineer
Is there no parts list?
Thanks
Parts ListHi engineer
Is there no parts list?
Thanks
Hello there,Hello, this circuit I made, but is to wornabol to shorting, voltage regulator burn out imidietl
Bu devreyi aynı anda 3 adet trafoyla beslemeli olarak tasarladım. Fan çıkış soketi ve dijital volt-ampermetreyi kolay ve basit bir şekilde bağlamak için bağlantı soketleri ekleyerek yayınlıyorum. Aynı anda 3 trafoyla beslememin nedeni yüksek watlı trafosu olmayan arkadaşlar, 3 bağımsız trafoyla besleyebilsin. Bu şekilde bağlantı, yüksek amper çekebicek cihazları çalıştırmada voltajın düşmesini engelleyecek. Bana göre bu devre dünyada yapılabilecek 5 devreden biri. Yüksek akım koruması, kısa devre korumasıyla sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Dikkat edilecek tek husus entegrelerin orjinal olmasıdır. Bu devre TL081, LF356, MC34071 entegreleriyle çalışmaktadır. Piyasada TL081 entegresinin orjinalini bulmak çok zor. Bu yüzden LF356 yada MC34071 entegrelerini tercih ediniz. Güç transistör olarakta 4 adet 2SC5200 transistör bağlayıp, çok uzun yıllar bu güç kaynağını kullanabilirsiniz. 4 adet güç transistörlerini bağlamasını bilmeyenler detaylı bilgi alabilirler. Gerekli dosyalar ektedi
Merhaba.ek nerede?Bu devreyi aynı anda 3 adet trafoyla beslemeli olarak tasarladım. Fan çıkış soketi ve dijital volt-ampermetreyi kolay ve basit bir şekilde bağlamak için bağlantı soketleri ekleyerek yayınlıyorum. Aynı anda 3 trafoyla beslememin nedeni yüksek watlı trafosu olmayan arkadaşlar, 3 bağımsız trafoyla besleyebilsin. Bu şekilde bağlantı, yüksek amper çekebicek cihazları çalıştırmada voltajın düşmesini engelleyecek. Bana göre bu devre dünyada yapılabilecek 5 devreden biri. Yüksek akım koruması, kısa devre korumasıyla sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Dikkat edilecek tek husus entegrelerin orjinal olmasıdır. Bu devre TL081, LF356, MC34071 entegreleriyle çalışmaktadır. Piyasada TL081 entegresinin orjinalini bulmak çok zor. Bu yüzden LF356 yada MC34071 entegrelerini tercih ediniz. Güç transistör olarakta 4 adet 2SC5200 transistör bağlayıp, çok uzun yıllar bu güç kaynağını kullanabilirsiniz. 4 adet güç transistörlerini bağlamasını bilmeyenler detaylı bilgi alabilirler. Gerekli dosyalar ektedir.