1ň4148 ters takili ise yaparmi bu sikintiyiQ1 transistörüne gelen bir adet 1n4148 olması lazım kontrol et birde sürücü transistörü kontrol et devre çalışan bir devre şemasını kontrol ediniz bir eksiklik olabilir.
1ň4148 ters takili ise yaparmi bu sikintiyiQ1 transistörüne gelen bir adet 1n4148 olması lazım kontrol et birde sürücü transistörü kontrol et devre çalışan bir devre şemasını kontrol ediniz bir eksiklik olabilir.
1ň4148 ters takili ise yaparmi bu sikintiyi
Sizin dediginiz diyottanmis sorun...cok cok guzel calisiyor..trafom 24v 1a ama ben 1.5a cok rahat alaniliyorum.isinmada olmuyor....size cok teşekkür ederim bana cok yardimci oldunuz.Yapar voltaj gitmediğinden transistör tetiklemez.
Sizin dediginiz diyottanmis sorun...cok cok guzel calisiyor..trafom 24v 1a ama ben 1.5a cok rahat alaniliyorum.isinmada olmuyor....size cok teşekkür ederim bana cok yardimci oldunuz.
pcb üzerindeki iyi akşamlar.trafoyu değiştirdim 12v ayarlayıp yük bağladığım zaman 11v 3.5 a alabiliyorum..Rica ederim daha sonra trafoyu değiştirerek gücü artırabilirsiniz. İyi günlerde kullanın.
pcb üzerindeki iyi akşamlar.trafoyu değiştirdim 12v ayarlayıp yük bağladığım zaman 11v 3.5 a alabiliyorum..
3055 göz ardı edebilecek kadar ısınırken pcb uzerindeki 2219 ve 5w taş direnç baya bir ısınıyor. bu ısınma için ne yapabilirim..taş dirence aynı degerde paralel bir direnc bağlasam direç üstündeki ısı azalırmı çalışmayı olumsuz etkilr mi.