0-30 VDC - 0-3A Akım kontrollü Stabilize Güç kaynağı Devreleri

İyi günler..30v luk akım ve voltaj ayarlı bir güç kaynağı yapmak istiyorum...paylaşımlarınızdaki güç kaynaklarını inceledim ancak kafam çok karıştı hangisini yapıcam nerden başlıcam bilemiyorum...yardımcı olursanız sevinirim...
bu başlık altında yer alan tüm devreler çalışan devrelerdir. Herhangi bir tanesini yapabilirsiniz. Görsel ve yapı olarak hangisini beğenirseniz üzerinde transistör olanda var dışarıdan takılan da var potlar soketli olanda mevcut.

sizin yapmış oldugunuz devreyi delikli plakete yapmak istiyorum ancak malzeme listesindeki elemenların ne olduğu belli değil yani( R1 220ohm -C1 3300uf )gibi.belkide ben beceremedim.sizden ricam bana email olarak dosyayı atabilirmisiniz.

sizin yapmış oldugunuz devreyi delikli plakete yapmak istiyorum ancak malzeme listesindeki elemenların ne olduğu belli değil yani( R1 220ohm -C1 3300uf )gibi.belkide ben beceremedim.sizden ricam bana email olarak dosyayı atabilirmisiniz.
hem pcb üzerinde hemde zipli dosya içerisinde şema mevcuttur. Devre şemasına bakabilirsiniz. R1 direnç olduğunu 220OHM değerini belirler.

upload_2020-5-12_12-13-11.png

Paylaştığım gerber dosyasını Sprint-Layout 6.0 programı yada başka bir gerber görüntüleme programı ile açarsanız eklediğim resmi göreceksiniz. Malzeme yerleşimi resimden bakabilirsiniz.

Geri
Yukarı