Oto Teyp Kodlarını Çözen Programlar Full

Bu cihaz (Fujitsu Ten Honda Unit), şifreyi ya bir Renesas işlemcinin kendi içinde ya da anakartın arka yüzünde kalan TSOP paketli bir NAND Flash bellekte tutar.
Cihazın kapaklarını açıp ana kartın (Mainboard) her iki yüzünün fotoğrafını çekmenizi rica ediyorum. Özellikle şu parçaları arıyoruz:
  • İşlemci: Üzerinde "Renesas" veya "Fujitsu" yazan büyük kare entegre.
  • Hafıza Ünitesi: Genelde işlemcinin yakınında bulunan, üzerinde harf ve rakam kombinasyonu olan (Örn: K9F... veya S29GL...) dikdörtgen çip bu durumda elinizdeki eprom okuyucu işe yaramaz. Ayrıca bu teyp vın numarasını arıyor emulatör ile bu çözülebilir.
Bazen kod etikette yazandan farklı çıkar
  1. Ses sistemini çalıştırın
  2. Ekranda kod istediği an 1 ve 6 tuşlarına basılı tutun.
  3. Ekranda UXXXX LXXXX (X'ler rakamdır) şeklinde 8 hane görüyor musunuz? Görüyorsanız bu şifre lazım.
  4. Eğer bu 8 haneyi alabilirsek, cihazı hiç açmadan algoritma üzerinden şifreyi çözmeyi deneyebiliriz.
Sıkıntılı bir durum uğraştıracak birde elde edilen kod ile servisten şifresi istenebilir servisten şifre istediniz mi?

Merhaba tekrar,
Servisten şifre istedim ama doğal olarak kodu veremedi çünkü bu cihazın söküldüğü 2016 model aracın şase kodunu bilemiyoruz.

1 ile 6 tuşuna basılı tutma işlemi de, sadece fiziki butonu olan araçlarda oluyor yani benim şu an kıllandığım radyo ünitesinde ( 2013 model )

Cihaz şu anda Ankarada bir elektronikçide bekliyor çünkü ben evde olmadığım için kargolamasını bekletecek.

Eğer sizin tavsiye edeceğiniz biri varsa ücretini vermek kaydı ile oraya yönlendirebilirim ya da sizin dükkanınız varsa size de gönderebilirim.

Geri
Yukarı