Oto Teyp Kodlarını Çözen Programlar Full

İlginiz ve de dönüşünüz için çok teşekkür ederim.

Küçük bir yerde yaşıyorum, burada bir kaç yere gösterdim ama eeprom’u sanırım ilk defa duydular. Soketleri birbirine takmaktan başka uzmanlıkları yok :)

Sanırım CH341 alıp kendim deneyebilirim.
Elim yatkındır ama yine de beceremezsem artık İstanbul ya da Ankarada bir yer bulabilirim diye düşünüyorum

Araç istünde bırakmak istemedim çünkü dediğiniz gibi uyku moduna girip girmediğini bilmiyorum. Gerçi can bus hattı çalışıyor hala. ( park sensörü bilgileri kararmış ekrana geliyor )

Belki bir yere giderken cihazı takıp sürüş esnasında bekleyebilirim süresinin dolması için.

Tekrar teşekkür ederim ilginiz için, iyi akşamlar dilerim.
Eğer epromunu okuyabilirsen forumdan paylaş bizde yardımcı olmaya çalışırız.

Tekrar merhaba, bilgi olsun diye adım adım yazacağım.

Bugün üniteyi araca taktım ve dışarıda biraz işlerim vardı, hem zaman geçer diye üniteyi bekledim.

Yalnız ben 5 ya da max 15 dakika beklerim diye düşünürken kod sayfası gelmedi.

Sonrasında aracın diğer kablolarını da bağladım ( can bus vs ) Bir de kapamaya çalıştım, tuşlara bastım ama nafile.

Artık uzun yola çıkarken denerim diye düşünürken yol bilgisayarına göre 59.dakikada ünite bip’ledi ve kod sayfası geldi.

Eeprım okumak için de reader aldım. Bir de lehimle sökmek için uğraşmamak adına uygun krokodil aldım. 1-2 güne gelir. Ana kart üzerinden sökmeden okurum diye düşünüyorum.

Süreçleri aktarırım, görüşmek üzere

Eklentiler

• IMG_3646.webp
    IMG_3646.webp
    1,3 MB · Görüntüleme: 3
  • IMG_3647.webp
    IMG_3647.webp
    1,4 MB · Görüntüleme: 4
  • IMG_3643.webp
    IMG_3643.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 3
Hayırlısı diyelim kodu okutup forumda programları var deneyeceğiz olmazsa başka yolları var deneyip göreceğiz

Geri
Yukarı