SEIKON S-FTA-3000 uydu alıcısı

bossonova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
SEIKON S-FTA-3000 uydu alıcısına yeni frekans ayarlarını girdim ama çok az kanal buldu.Ayrıntılı bir şekilde yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim .Şimdiden teşekkürler....

bazı yazılımları eski ve sebeke arama sorunu olan cihazlarda bu tür sorunlar yaşanmaktadır, kanal araması yaptırırken şebeke arama yada network search yap kısmını işaretlediniz mi?

Yeni bir uydu oluşturdum adını 042.0 Turksat 4A koydum
LNB Tipi Universal
LNB low Frek. 09750
LNB High Frek. 10600
22khz otomatik
12v kapalı
Diseqc LNB1
toneburst açık
LNB gücü 13/18v

yaptım. Sonra kaydettim bu menüden çıkıp tp duzenleden bu uyduyu seçip yeni tp ekledim. Sırasıyla 11844 02222 V değerlerini girip kaydettim. Sonra tara dedim. Orda tek bir kanal buluyor Turksat Tanıtım tekrar uydu ayarlarına girip uyduyu düzenlediğim yerde oluşturduğum uyduyu seçip orda mavi tuşla tarama var tarama kısmı geldiğinde de tüm kanalları şeçtim altındaki kısımdada detay var onu seçtim bende tüm kanallar çıktı tek sorun çıkan kanalları uydu göstermiyor acaba sorun ne olabilir ??

fabrika ayarlarına döndükten sonra tüm tp ve kanal listesini siliniz ve şebeke arama frekansını tp listesin ekleyiniz tp aramayı yaparken şebeke aramayı aktif ediniz yine olmuyorsa sadece otomatik tarama yaptırmayı deneyiniz.

yukarıda yazdıklarımı dene başka marka bir cihazda fakat tarif ettiğiniz menü olacak ki aynı sorunu yaşadım yukardaki işlemlerden sonra sorun düzeldi dene bakalım ne olacak.

Geri
Yukarı