bilgin. 055 Moderator 13 Kasım 2023 #142 guclusat dedi: Eki Görüntüle 35576 Genişletmek için tıkla... Çok güzel bir devreye benziyor denendi mi acaba.
guclusat dedi: Eki Görüntüle 35576 Genişletmek için tıkla... Çok güzel bir devreye benziyor denendi mi acaba.
guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 13 Kasım 2023 #143 bilgin. 055 dedi: Çok güzel bir devreye benziyor denendi mi acaba. Genişletmek için tıkla... Çizim yeni bitti henüz denemedim
bilgin. 055 dedi: Çok güzel bir devreye benziyor denendi mi acaba. Genişletmek için tıkla... Çizim yeni bitti henüz denemedim
bilgin. 055 Moderator 13 Kasım 2023 #144 guclusat dedi: Çizim yeni bitti henüz denemedim Genişletmek için tıkla... O kadar güzel güç kaynağı devreleri varki hepsini yapmak istiyor insan ama sırada sizin hala kullanmakta olduğunuz güç kaynağını yapacağım.
guclusat dedi: Çizim yeni bitti henüz denemedim Genişletmek için tıkla... O kadar güzel güç kaynağı devreleri varki hepsini yapmak istiyor insan ama sırada sizin hala kullanmakta olduğunuz güç kaynağını yapacağım.
bilgin. 055 Moderator 22 Kasım 2023 #145 guclusat dedi: Eki Görüntüle 30281 Yeni Tasarım Genişletmek için tıkla... Bu devrede 4 adet 5200 kullanarak 7 amper 19 volt adaptör kullancağım verimli olurmu kaç amper akım alabilirim.
guclusat dedi: Eki Görüntüle 30281 Yeni Tasarım Genişletmek için tıkla... Bu devrede 4 adet 5200 kullanarak 7 amper 19 volt adaptör kullancağım verimli olurmu kaç amper akım alabilirim.
bilgin. 055 Moderator 22 Kasım 2023 #146 guclusat dedi: Eki Görüntüle 30281 Yeni Tasarım Genişletmek için tıkla... Bu devreye DC giriş sağlayıp 3 adet 5200 bağlayıp verim ne kadar alabilirim. Sanırım bu devrede de kısa devre koruma özelliği bulunuyor.
guclusat dedi: Eki Görüntüle 30281 Yeni Tasarım Genişletmek için tıkla... Bu devreye DC giriş sağlayıp 3 adet 5200 bağlayıp verim ne kadar alabilirim. Sanırım bu devrede de kısa devre koruma özelliği bulunuyor.
guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 22 Kasım 2023 #147 bilgin. 055 dedi: Bu devreye DC giriş sağlayıp 3 adet 5200 bağlayıp verim ne kadar alabilirim. Sanırım bu devrede de kısa devre koruma özelliği bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Kısa devre koruma özelliği mevcuttur. 8Amper alabilirsin. Kısa süreli yüksek akımlar çekebilirsin.
bilgin. 055 dedi: Bu devreye DC giriş sağlayıp 3 adet 5200 bağlayıp verim ne kadar alabilirim. Sanırım bu devrede de kısa devre koruma özelliği bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Kısa devre koruma özelliği mevcuttur. 8Amper alabilirsin. Kısa süreli yüksek akımlar çekebilirsin.