guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 26 Mart 2021 #8 mgn1905 dedi: Yazılım linki mevcutsa alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Flash yazılımı yüklemek için universal programmer olması lazım yoksa flash yazılımı yükleyemezsiniz.
mgn1905 dedi: Yazılım linki mevcutsa alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Flash yazılımı yüklemek için universal programmer olması lazım yoksa flash yazılımı yükleyemezsiniz.
M mgn1905 Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2021 #9 Bu sorunu çözmek için nasıl bir yol izlemeliyim?Yardım eder misiniz?
guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 27 Mart 2021 #12 mgn1905 dedi: Hocam ben tamirciyim zaten.Sorunun ne olduğunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Kumanda orjinal kumandası mı?
mgn1905 dedi: Hocam ben tamirciyim zaten.Sorunun ne olduğunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Kumanda orjinal kumandası mı?
M mgn1905 Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2021 #13 Evet orijinal kumanda.Başka bir kumanda ile denediğimde de aynı problem.Ve kumandaların çalıştığına eminim.
Evet orijinal kumanda.Başka bir kumanda ile denediğimde de aynı problem.Ve kumandaların çalıştığına eminim.