Vestel Arıza Notları

Menü Tuşundan sonra 4725, Sonra 1267 yapıldığında SUB Menü çıkacak ordaki menuler aklımda yok ama kontrol et. eprom programlayabilirsen sana yüklenecek dosyayı temin ederim.panel markası içinde panelin üzerinde köşelerde yazar.bazısı sağ üstte bazısı sol üstte yazıyor.servis menusunde kaydet yok çünkü çıkış yaparken kaydediyor.aynı ak37 şaselerdeki gibi.

Üstadım Allah razı olsun SUB menüye giremiyordum şimdi girdim dvi-pc kapalı durumdaydı oradan açtım çıkarak kaydettim herşey normal çalışıyor çok teşekkür ederim.

arkadaşlar vestel zx 72 txt-s 11 AK 19 PRO televizyonumda görüntü var ancak ses yok. ses problemi çıkmadan önce stereo ses ayarlarını yapabiliyordum ancak şimdi sadece ses ayarı yapılabiliyor. diğer ayarlar (bas tiz...) görünmüyor, nasıl bir arıza olabilir........

arkadaşlar vestel zx 72 txt-s 11 AK 19 PRO televizyonumda görüntü var ancak ses yok. ses problemi çıkmadan önce stereo ses ayarlarını yapabiliyordum ancak şimdi sadece ses ayarı yapılabiliyor. diğer ayarlar (bas tiz...) görünmüyor, nasıl bir arıza olabilir........

eprom ile alakalı yeniden programlamanız gerekli

cevap için teşekkür ederim, televizyonda şu an bir problem yok, kendiliğinden düzeldi.tekrar aynı arızayı yaparsa dediğinizi yapacağım.....

Geri
Yukarı