TDA2030 Amplifikatör 2+1

Tamamdır hocam şuan sıkıntısız çalışıyor. TDA larım yandı tek TDA ile ses alıyorum şuan. :D Yeni sipariş edip devreyi bitireceğim. TDA2050 mi daha kaliteli ses veriyor hocam yoksa TDA2030 mu?

Daha doğrusu tek çıkışa birden fazla hoparlör bağlamayı düşünüyorum TDA2050 daha iyi mi besler bunları 32W çıkış gücü gözüküyor.

Kaliteli ses demiyelim çıkış gücü yüksek doğal olarak çalışma voltajı da yüksek yüksek çıkış gücüne ihtiyacınız var ise tda2050 kullanabilirsiniz.

Subwoofer için yok hocam da stereo için yükseltebilsem iyi olur. Elimde hoparlör var değerlendirmek istiyorum. Subwoofer için olanları sabit tutup iki kanal çıkış için TDA ları değiştirsem trafoyu değiştirmem gerekir mi hocam. Trafoyu değiştirmem gerekiyorsa hiç kurcalamayacağım TDA2030 takacağım direk.

yüksek watt almanız için değiştirmeniz şar ama besleme değerleri uymaz 2030 kullan daha iyi olur

Tamamdır hocam hiç gerek yok TDA2030 kullanacağım. TDA2616 ile TDA7384 var elimde onlar ile de devre yapmak istiyorum onlarda kullanırım diğer hoparlörleri.

Hocam devre üzerinden 5V geçen yer varmı? Varsa bunu nasıl ölçebilirim. Bluetooth modülü bağlayacağım kutulama işlemi sırasında pil koymak istemiyorum yer kaplayacak sarj etmek içinde ayrı bir yer yapmam gerekecek.

Geri
Yukarı