Taplin Twin - Digibox Twin - Baff Twin Ve Dİğer Uydudan Share Cihazların Ve Çözümleri Yazılımları Bu

sadece twin karta yazılım yüklenecek eğer yapamazsanız servislerimizden birine gönderebilirsiniz

53 dereceden önceden 18000 fta çözen kanallar şimdi açmıyor herkesin cihazına yazılım atıp çanağını çevirdim sorusuz bir bende sorun var ustam muz tv ve diğerleri var ama bir tek key datada sinyal yok çanağa çıktım bir sorun yok yardımlarınızı bekliyorum saygılar...

18000 fta taplin biss keyler

arkadaşlar freextv2,sexgoldtv classic ve silver,sexieview lar pek iyi göstermiyor hatta kısmen açmıyor bile neden kaynaklanıyor nedir son durum keylermi değişti bilgi verirseniz çok sevinirim pek süper anlayan biri değilim anlaşılır bir yardım için minnetar kalırım..!

Saygılarımla

Son düzenleme:
taplin 18000 fta

arkadaşlar freextv2,sexgoldtv classic ve silver,sexieview lar pek iyi göstermiyor hatta kısmen açmıyor bile neden kaynaklanıyor nedir son durum keylermi değişti bilgi verirseniz çok sevinirim pek süper anlayan biri değilim anlaşılır bir yardım için minnetar kalırım..!

Saygılarımla
arkadaşım o kanalları taplin 18000 fta o kanalları açması için keylerin güncel olması lazım keylerin güncel olabiilmesi içinde üyelik olması lazım onun bu cihaz o kanalları açmaz

18000 twın 53 derece

53 dereceden önceden 18000 fta çözen kanallar şimdi açmıyor herkesin cihazına yazılım atıp çanağını çevirdim sorusuz bir bende sorun var ustam muz tv ve diğerleri var ama bir tek key datada sinyal yok çanağa çıktım bir sorun yok yardımlarınızı bekliyorum saygılar...
arkadaşım 10964 V 16240 sinyalin varmı bu sinyal önemli olmassa yayın olmaz varsa cihazında bir sorun var veyada yazılım yanlış yoksa çanağı ayarla
kolay gelsin

yiğido arkadaşım ben bu kanalları rahat rahat izliyordum 3-4 hafta öncesine kadar 21,5 den keylerim şimdiye kadar ok di ve ben bu siteye üyeyim güncel keyleri nerden bulurum onu bir zahmet söylersen sevinirim ilgin ve cevabın içinde şimdiden teşekkür ederim bende olan son keyler :

AO AO 22 8D C1 CB CC AO
B7 A1 AO OO 34 A2 64 F6

yiğido ustam başka cihazda denedim olmadı anlayamadım 10964 V 16240 sinyali % 99 CİHAZLAR ÖNCEDEN ÇALIŞIYORDU başka neden olabilir şimdiden teşekkür

Geri
Yukarı