Taplin Twin - Digibox Twin - Baff Twin Ve Dİğer Uydudan Share Cihazların Ve Çözümleri Yazılımları Bu

acemilere

sevgili cihansat yükleme işlemini anlatmışssınız ama biz elektronikçi değiliz.Her yazılım değiştiğinde yazılım atmak için dünyanın parasını veriyoruz. Benim cihaz taplin 15000 içince iki kart var açıyorum neyi nerden nasıl yapacağımı anlatmanıza rağmen bulamıyorum. Biraz daha basit, uzun ve resimlerle anlatırsanız memnun olurum.Eminim benim gibi bir çok insan vardır.saygılarımla
mustafa yaman
ilgazliyaman@hotmail.com
myaman@maliye.gov.tr

sevgili cihansat yükleme işlemini anlatmışssınız ama biz elektronikçi değiliz.Her yazılım değiştiğinde yazılım atmak için dünyanın parasını veriyoruz. Benim cihaz taplin 15000 içince iki kart var açıyorum neyi nerden nasıl yapacağımı anlatmanıza rağmen bulamıyorum. Biraz daha basit, uzun ve resimlerle anlatırsanız memnun olurum.Eminim benim gibi bir çok insan vardır.saygılarımla
mustafa yaman
ilgazliyaman@hotmail.com
myaman@maliye.gov.tr

sayın arkadaşımkulanmış olduğun cihzaın yazılım değişmesiyle cihansatın hiçbir ilgisi yoktur bence yazılımı yayın yapan kuruluş değiştirmektedir zira yazılım değiştiği zaman tüm twın olan cihazların yani başka markalarınkide değişmektedir .Ayrı bir konu ise içindeki işlem ve atılan yazılım bir teknik işlem olup kulanıcının işi değildir bunun için firmaların bu işten bir çıkarı yokturdur yazılımı kendiniz atamazsanız bir servise attırmaktan başka çare yoktur yazılımatma işlemi formda ve eşdeğer başka formlarda resimli olarak vardır kolay gelsinm

Geri
Yukarı