Taplin 8100-8800ci-9900cxci-skywalker Sorularınız Ve Çözümleri

Usta Teşekkür ederim.. Alıcımım kablodan su almış. Tamirine çalışacaklar. ama Ameliyattan belki çıkamaz dediler...o takdirde yeni alıcı için önerinizi isteyeceğim....

Arkadaşlar ben taplin skywalker kullanıyorum ben şöyle bi hatayla karşılaştım ''ok now intern.b'' belli bi süre sonra bu yazı gelip cihaz takılıyo bir kaç servise getirdim fakat anlamadılar acaba sizin bir bilginiz var mı?

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

seLam arkadaşlar elimde taplin 9900 cxcı cihaz var cihaz ön panelde on yazıp kalıyor açılmıyor kurtarma yazılımı denedim yazılım almıyor besleme voltajları normal yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

cihazın flashı çökmüş olma ihtimali yüksek arkadaşım flash entegresi sökülüp programlayıcı ile yazılması gerekebileceği gibi 27mhz kristalde bozuk olabilir

Yukarda yadım flash yazmanız gerekebiliyor.Flash yazdıktan sonra eğer çalışmazsa ona göre yazarsanız bilgi verebilirim ön panelden gelen reset uzundan -3 ile -6 arasından bir voltaj gelmesi lazım ama sırayla gitmek lazım

Orjinal yazılımını kullanmanızı tavsiye ederim fakat yazılımları denemeniz daha iyi bir netice almanızı sağlayacaktır..Elimde cihaz olmadığından deneyerek bilgi veremeyeceğim

evet farklı yazılım yüklemek isterseniz bu durumda önce kurtarma yazılımını yükle daha sonra farklı bir yazılım yüklemenizi tavsiye ederim

hangi yazılımı attıysam d smart modülü çalıştıramadım. yardımlarınızı bekliyorum

yazılımların bir çoğu editli yazılımlardır güncel bir yazılımı yok cihazın kullanıldığı dönemlerde dsmart sistemi yoktu.Şu an için yapacak fazla bir şey de yok biraz daha fazla yazılım araştırıp denemek lazım bunu yaparkende değişik yazılımlara bakınız yazılım versiyonları aynı olan yazılımları yüklemek sizin işinizi çözmez

Geri
Yukarı