selam ! Elimde skywalker ve 8800 cı var bunların sinyalleri var ama kanal aratmaya gelince failure diyor bu konuda çok hızlı bir cevap kimden alabilirim saygılar...
cevabın için teşekkürler 052 şimdi de bana loader lazım
Kurtarma yazılımını attım kanal listesini de yükledim ama yine aynı hiç bir değişiklik olmadı bu konu ile ilgili kim yardımcı olabilir?kurtarma yazılımı yükleyin kanal listeside yükleye bilirsiniz
sayın güçlüsat arama menüsünde sinyal var ama kanalları aradığım zaman failure diyor nasıl çözümlerim?http://www.uydudoktoru.com/taplin-8...00cxci-skywalker-yukleyici-ve-editorleri.html
linkte aradıgınız herşey mevcuttur
arkadşım o cihazlarda 194 tuner kulanılmakta onun yerine 194 a taktıysan ondan olabilir .194 taktıysan tunerin 8 ve 9 nolu ayaklarında sda ve scl sinyali varmı ona bak eğer var ise sorun cpu ya doğru gitmektedir eğer sorunu çözemezsen uyducukasim@hotmail.com msn ye eklersen arkadaştan gerekli net doğru bilgi alabilirsinguçlusat usta elımde taplin 8800 dcı (meteware) cıhaz var. cihazda sınyal kalıte var ama goruntu yok. bu tur arızayı neden yapar.(3.3v regule sağlam. sıfır tuner takıldı. 8012 trstor değişti. a1013 trstor değişti.)
Arkadaşlar giresun da taplin servisi var mı? Nette aradım bulamadım... Varsa telefonunu yada en azından adını verirseniz sevinirim.