guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 26 Mart 2010 #8 ŞİFRE gerekiyorsa üzerine yazılmış olabilir.cıhaz geldikten sonra belli olur bazı teylerde şifre istemıyor codlu olsa bile
ŞİFRE gerekiyorsa üzerine yazılmış olabilir.cıhaz geldikten sonra belli olur bazı teylerde şifre istemıyor codlu olsa bile
S seselektronk Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2010 #9 renaoult meganlar için yok mu bilader. varsa hangisi bunun
uydudoktoru Tanınmış Üye Yönetici 5 Nisan 2010 #10 seselektronk dedi: renaoult meganlar için yok mu bilader. varsa hangisi bunun Genişletmek için tıkla... eldeki tüm bilgiler burdadır ilk sayfadaki mesajları inceleyiniz.
seselektronk dedi: renaoult meganlar için yok mu bilader. varsa hangisi bunun Genişletmek için tıkla... eldeki tüm bilgiler burdadır ilk sayfadaki mesajları inceleyiniz.
H hasfahri Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2010 #11 slm hocam 2. el araç aldım aracın aküsünü değiştirdikten sonra teyp açılmadı kod istiyor bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim philips marka model no 22dc343/74 PH343FV9033294 Teyibin yan tarafında yazıyor prod no: fd 0697379033294
slm hocam 2. el araç aldım aracın aküsünü değiştirdikten sonra teyp açılmadı kod istiyor bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim philips marka model no 22dc343/74 PH343FV9033294 Teyibin yan tarafında yazıyor prod no: fd 0697379033294
guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 23 Temmuz 2010 #12 her teyp kodunu serialden alamazsnız eprom okutmak gerekebilir servisini ararsanız kodu alabilirsiniz arkadaşım
her teyp kodunu serialden alamazsnız eprom okutmak gerekebilir servisini ararsanız kodu alabilirsiniz arkadaşım
uydudoktoru Tanınmış Üye Yönetici 10 Kasım 2010 #13 Calc phılıps de dos security yazan yazının önündeki 4 basamaklı karakterleri yazıcaksınız örnek P587 program dos altında çalışıyor.Resim foruma ekledim Eklentiler CALC PHILIPS DE DOS.zip CALC PHILIPS DE DOS.zip 12,8 KB · Görüntüleme: 363 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2016
Calc phılıps de dos security yazan yazının önündeki 4 basamaklı karakterleri yazıcaksınız örnek P587 program dos altında çalışıyor.Resim foruma ekledim
S senesa Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2011 #14 paylaşım için teşekkür ederim. bu flash makinesi ile okutmak ne acaba nasıl yaparız yardımcı olur musunuz?
paylaşım için teşekkür ederim. bu flash makinesi ile okutmak ne acaba nasıl yaparız yardımcı olur musunuz?