Arızaları ve Çözümlerini Burda Paylaşalım

arkadaş bende taplin 18000 fta var sorun şu kumandadan kanalları gezerken çihaz kendini kitliyor kumanda görev yapmıyor çihazı fişden çekip taktımı çalışıyor ama yine aynı sorun devam ediyor şimdiden yardımlarınız için tşkler

burdaki yazılım zaten usb li cihazınıza olmaz arkadaşım yanlış yazılım yüklediğinizden cihaz çömüştür.bilgisayardan program yükleyebilirseniz erom yükleyici ile 89000usb yazılımını yükleyiniz eğer yazılımı almazsa servise göndermeniz gerekecek.

slm sn ustalarım.kyoto 9500d cihazım bir süredir durup dururken açılıp kapanıyordu.sonra yine kapandı ve daha açılmadı.fişe takılı kalmadan 2 gün durdu.tekrar fişe taktım .bu sefer açıldı fakat tvye bağladağımda display yine gitti.beslemeyi kontrol ettim bir tane çıkışta 8v olması gereken yerde 6.5 v var,diğerlerinde yazan değerlerden 1-2 volt yürsek.bu normalmidir.lnb çıışında ise 1.6 v var.herhangi bir yanmış devre elemanı yok.kondansatörleri kontrol ettim sağlam.soğuk lehimde göremedim.sizce ne yapmam lazım.teşekkürler.

beslemede bulunan kondansatorler sağlam görünse dahi değiştirin.özellikle 8v kondansatorlerini değişin.ölçümlerde ve görünüşte kondansatorler sağlam görünür.

Geri
Yukarı