Tamam hocam teşekkür ederim işten çıkınca deneyeyim.Devrede bağlantıların yanlış hoparlör uçları - olmayacak GND yazan yerde olacak.
Allah bin kere razı olsun hocam. Eksi eksidir diye bağlamıştım ben sizin dediğiniz gibi bağladım devre şuan çalışıyor. Ufak tefek hatalar var sinyal bağlantısı ile alâkalı parazit oluyor onları da deneye deneye çözeceğim. Allah razı olsun tekrardan.Devrede bağlantıların yanlış hoparlör uçları - olmayacak GND yazan yerde olacak.
Amfi ses girişlerini boşa çıkar sadece amfi kartı beslemeye takılı kalsın ve hoparlörler bağlı olsun boşta dipses yine var mı test edersen beslemede sorun varsa boşta iken yine dip ses verir.Tamam hocam çok teşekkür ederim. Besleme devresine kondansatör mu ilave etmem lazım yoksa kapasitesini mi arttırmalıyım? Yoksa çözümü yok mu bu sorunun. Boşta ve kısık seste oluyor sesi %35-40 seviyesine getirince duyulmuyor fakat ben bu sistemi hem oyun için hem müzik için kullanacağım kutulama yapıp. Oyunlarda her zaman yüksek sesli yer olmuyor kulağa o dip sesi geliyor bir süre sonra çok rahatsız ediyor insanı. Diğer türlü başka sorun yok sıkıntısız çalışıyor devre.
Dediğinizi yaptım dip sesi var hocam yine.Amfi ses girişlerini boşa çıkar sadece amfi kartı beslemeye takılı kalsın ve hoparlörler bağlı olsun boşta dipses yine var mı test edersen beslemede sorun varsa boşta iken yine dip ses verir.
Tamam hocam teşekkürler. 2200uF ları değiştirip deneyeceğim. Elimde başka varmı bakayım bi.Ozaman besleme devresinden kaynaklı bir surum olup kondansatörlerin kapasitelerini değiştiriniz.