Hocam bu devre nasıl. Yapmaya değer mi 2.1 yapmış olduğum devreyi değiştirmeyi düşünüyorum.Eki Görüntüle 32050
5+1 devre şeması
Basit devre yapabilirsiniz. Yada daha basiti var 2+1Hocam bu devre nasıl. Yapmaya değer mi 2.1 yapmış olduğum devreyi değiştirmeyi düşünüyorum.
@guclusat Hocam bu devreden 5 kanal ses alabilmek için hangi kabloyu kullanmalıyım. Nereye baksam 2.1 ses sisteminde kullanılan kablodan çıkıyor. Bugün oto ses sistemcisine gittim kablo almaya iki çıkışlı kablo verdi bu kablodan kullanman lazım dedi. O kabloyu kullanınca yine 2.1 ses sistemi gibi olmayacak mı? Benimi yanlış biliyorum.Eki Görüntüle 34721
Forumdaki devrenin lay6 dosyası yapmak isteyenler için.
Tamam hocam teşekkürler. Ben yine yanlış anlamışım devreyi stereo yazıyor devrenin üstünde zaten. Dediğiniz şeye baktım evde kullanmak için gereksiz ve pahalı geldi. Kendimiz evde de yapamayız sanırım onu.ses kaynağın stereo ise 5.1 ses gerçek olarak almanız mümkün olmaz 5+1 ses kaynağına ihtiyacınız var yada bunu ihtiyacı giderecek sanal se oluşturan dsp modül kullanmanız gerekecek kablo ile sesi 5+1 yapamazsınız ama 5 farklı kanaldan ses dinleyebilirsiniz.