wodex wx1010İ Usb , Taplin 9009İ USB Serileri Hiremco X2 Yazılımı (Editlediğim yazılımı) 10.09.2011

evvvettt. uydudan güncellemeyi kapattık. usb den güncellemeyi yaptık. şak senin resimdeki hata çıktı L01034-S...... Napcez şimdi. hadi bakalım. sana güvendik. yükledik. şimdi seri portlu bilgisayar arıyoz fabrika ayarlarına yüklemek için.

Son düzenleme:
wodex wx1010İ Usb , Taplin 9009İ USB serileri için beklenen yazılım ekten indirebilirsini birinci mesajda yazanları dikkate alınız.Yazılım isteklerinizi forumdan bildirirseniz en kısa sürede yeni yazılımları foruma yüklemeye çalışacağım..
hocam yazılım için tşkr ederm w1010 oldu hiremco x2 :cool: neden uydudan güncellemeyi kullanmıyoruz. cihaz kendimi denetliyor stand by da bu yazılımın çözdüğü bi paket mevcutmu ?

cihazın ıd bilgileri farklı bu yazılımda ben değiştirdim eger güncelleme yaparsanız orjinal yazılımı ile x2 yazılımı çakışır cihaz arıza konumuna geçer cihazda sorun cıkmaması için id bilgilerinin x2 ye dönmesi lazım

merhabalar ben uydudan güncelleme yaptım şimdi sistem açılırken kilitleniyor.yazılımı sıfırlama gibi bir seçenek yok mu ana yazılım yüklenemiyor

hata aldığınızda kumandadan 75757 tuşlayın, ekranda eeprom erase ok yazacak sonra arkadan kapatıp açın düzelecektir.

Geri
Yukarı