wodex wx1010i USB Sorularınız - Sorunlarınız Ve Görüşleriniz

wodex 1010i usblerde uydudan yazılım gunceleyemiyoruz yuzde 99 da kalıyor ve hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

Hellasat yazılımı olması lazım gittimi bilmiyorum bende anteni mevcut değil şu anda key olarak biss şifreleme sistemi ise bu konuda anlatımlar forumda mevcut eğer bulamazsanız yada nasıl yapıldıgı hakında bilgi lazımsa hengi kanalın keylerini aktif edecekseniz foruma yazınız

merhabalar efendim bir konuda yardımınızı isteyecektim. wodex 1010iusb cihazım var. emu yazılımı vardı hdd taktığımda cihz kendini habire resetliyordu. mediplayer özelliği adında bi yazılımı vardı sitede bu markanın onu yükledim artık reset atmıyordu düne kadar. 32i0 gb hdd kullanıyorum yaklaşık 80 i dolu. kaydederken sorun yok fakat videoların isimlerini yazarken cihaz kendini restlemeye başladi.. yazılımsal bi sorun mu dersniz yoksa hdd fazla mı geldi de kaldırmıyor? bi zahmet ilgilenirseniz sevinim.

hdd ile ilgili bilgiler forumda mevcut olup marka ve markalara göre modeller farklılık gözterebiliyor.ayrıca kapasitenin dolmaya yaklaşmasıda bir etkendir

Geri
Yukarı