Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde görüntülemeyebilir. Yeni sürüme geçmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
wodex wx1000Fta NTV Spor açmıyor diyenler için 03.10.2010
Uydudoktoru Forum Farklı bir servere taşınmış olup bazı dosyalar inmemektedir yedek dosyalarımızın yüklemeleri devam etmektedir yedekler yüklenince tüm dosyaları forumdan indirebilirsiniz..
Uydudoktoru Forum Farklı bir servere taşınmış olup bazı dosyalar inmemektedir yedek dosyalarımızın yüklemeleri devam etmektedir yedekler yüklenince tüm dosyaları forumdan indirebilirsiniz..
wodex wx 1000 fta çihazım var.
uydu doktoru yazılım deposundan bu wodex wx1000Fta(3329B1)Biss Ok 13.05.2010 yazılımı indirdim ve yükledim
ntv sporu yine açmadı güçlüsat usta ne yapayım.
---------- Sonra gönderilen Saat 17:46 ---------- İlk önce gönderilen Saat 17:41 ----------
güclüsat wodex 1000fta ana yazılımını yüklersek ntv spor açılır mı malum bu akşam 10 da maç var el clasico. veya sizin elinizde ntv sporu açan yazılım varsa paylaşabilir misiniz. çünkü Ali3329B1_03.10.2010.zip yazlımı indirilemiyor.
Benim NTV, NTVSpor ve Kral gibi bazı kanalları açmıyor. Aslında bir şekilde açıyor, ama bu şekilde izlemem mümkün değil... Durumu kısaca anlatıyım.
Sistem merkezi sistem. Uydunun bağlantısını normal eski anten bağlantı yerlerine vermişler. Ben de ordan alıyorum. Aşağıdaki resimdeki anten prizinden. Tüm kanallar çıkıyor fakat NTV NTV spor gibi kanallar normalde çıkmıyor...
Ancak şu şekilde görüntüleyebiliyorum. ÇOK İLGİNÇTİR Kİ....
Bu yandaki jak ile bağladığımda olsun diğer türlü direk bağladığımda olsun, KABLONUN ARTI ucu ile kablonun KILCAL tellerden (toprak mı artık orasını bilmiyorum) oluşan kısmına beraber dokunduğumda NTV gösteriyor. Yani kablo uyduya bağlı iken dışında sarılmış kılcal tellerle ortasındaki bakıra dokunduğumda NTV gösteriyor. Bu neden olabilir ustam? Sakata gelmeyelim NTV izleyecez derken