wodex 444X Yazılım Ve Yükleyicilerini Burdan Takip Ediniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guclusat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
http://www.uydudoktoru.com/wodex-44...ilgisayara-nasil-alirim-diyenler-izlesin.html

yukardaki linkte videoyu izleyiniz kanal editörü yok fakat cihazdan ayarladıgınız kanalları videodaki gibi dump alarak yazılım yükler gibi yükleyebilirsiniz

GÜÇLÜSAT Hocam cihazdan bilgisayara, yada bilgisayardan cihaza yazılım yada kanal listesi atma tamamda,
ben kanal listesini kendime göre yapmak istiyorum, buni bilgisayarda yapabilmek içinde bir kanal editörüne ihtiyacım var
zira bu işlemi bilgisayar üzerinde yapmak biraz zahmetli
Birde şunu sormak istiyorum : Bu cihaz maksimum kaç MB'a kadar bin yaa abs uzantılı kanal listesini kabul ediyor?

GÜÇLÜSAT Hocam cihazdan bilgisayara, yada bilgisayardan cihaza yazılım yada kanal listesi atma tamamda,
ben kanal listesini kendime göre yapmak istiyorum, buni bilgisayarda yapabilmek içinde bir kanal editörüne ihtiyacım var
zira bu işlemi bilgisayar üzerinde yapmak biraz zahmetli
Birde şunu sormak istiyorum : Bu cihaz maksimum kaç MB'a kadar bin yaa abs uzantılı kanal listesini kabul ediyor?

editleme için kullanabileceğiniz bir kanal editörü yok kb olarak hiç incelemedim onun için net bir bilgi diyemem fakat eeprom flash 512kb tır

editleme için kullanabileceğiniz bir kanal editörü yok kb olarak hiç incelemedim onun için net bir bilgi diyemem fakat eeprom flash 512kb tır

wodex wx1000fta plus cihazımın kanal listesi 2000 MB, bu kanal listesini 444x'e atmaya çalışınca önce boyutunun fazla olduğuna dair bir uyarı veriyor, yüklemeyi kabul edince ise %97 yada %99'a kadar gelip hata veriyor,
Kanal sıralamasını cihaz üzerinden yapacağız anlaşılan.
İlgi ve yardımlarınız için teşekkürler Güçlüsat Hocam

Son düzenleme:
Geri
Yukarı