tvtekniker
Moderator
Arkadaşlar VESTEL LCD Tv arızalarınızda bu bölümde elimizden geldiğince sizlere yardımcı olacağız.Arızaları ürün modelini yada mümkünse ürün kodunu (100.....) belirterek yazınız.
vestel millenium 32722 tv standby ışığı(mavi ışık)yanıyor fakat açılmıyor.
orjinal kumanda mevcut değil.
değişik marka ve model kumandalarla kontol ettim ve besleme kısmındaki hataları düzelttiğimi düşünüyorum.
İlgi ve yardımlarınız için teşekkürler
Flip flop yapması bir kısa devre var demek olabilir besleme devresindeki voltajlar tamam olsa bile ana kart üzerinde 3.3volt 1.8volt gibi bir kaç adet daha beslemeler de vardır bu besleme devrelerinden bir tanesinde de sorun olabilir.Selamlar 17mb70-5 anakartlı vestel led tv de besleme kartı voltajları ve anakart üzerindeki voltajları hepsi tastamam doğru, ama TV açılmıyor pover led flip/flop yapıyor, usb den yazılımda almıyor, acaba anakart üzerinden CN138 soketinden bilgisayara com port ile bağlanabilirmi? bağlanırsa hangi program ile yazılım atılabilir ?.. Teşekkürler..
Merhaba vestel pover led yanmıyor. 17mb82s ana kartı değiştirdim tv çalıştı. Aceba bu arıza ana kartın neresinden kaynaklanıyor. Yardımcı olabilirmisiniz