uydudoktoru.com web sitemizde yenilikler

Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum, Bir video ekledim

bahsettiğin sorunları göremiyoruz doğal olarak görmediğimiz bir hata bile olsa nereye müdahale edeceğimizi bilemeyiz. Sonuçta bunlar kod sadece bu bilgisayar değil farklı bilgisayarlarda da aynı şekilde göremiyoruz. Kullanıcı olarak çıkış yaptığınızda üye girişi yapmamış oluyorsunuz doğal olarak mesafir üyelerde tema varsayılan olarak ayarlı temanın çıkış yapılınca orjinal haline dönmesi doğal bir durumdur.

Allahallaa çok garip hocam. Sizde şak diye çıkıyor, bende çıkmıyor bekliyor.
Bir de mesela sizde beyaz tema var, bende yok. O üç tema seçeneklerinin üçünü de denedim, hepsi koyu tema.

Telefon uygulamasından gir-çık yapıyorum, çıkarken yine bekliyor, çıkmıyor. Aklıma şu geldi hocam:

Ben internete vodafondan giriyorum (telefon interneti). Vodafonun servis altyapısıyla ilgili birşey olabilir mi acaba...

Şu yazımı kaydedip birkaç test daha yapmak istiyorum dönücem.

Tekrar döndüm.

Ben de bir video çektim hocam. Şuradan bakın:

Sorunun nedenini inanın ki bilmiyorum. Uygulamanız da şu anda Template Compilation hatası veriyor bende.

WhatsApp Image 2026-03-10 at 16.17.12_resized.webp

Dediğim gibi sorunun nedenini hiç bilmiyorum. Daha önce çerez temizliği olayını denedim onu eledik. Hatta derin temizlik nedeniyle verilerimi kaybettiğim için tekrar deneyemiyorum. Ama bence ya vodafon altyapısından, ya da bilmediğimiz birşeyler var.

EDİT: xenforo android app düzeldi şu anda.

Son düzenleme:
Forumda bazı çalışmalar yapıyoruz bunları yaparken forumu kapatmıyoruz bu hatalar çalışmalarımızdan kaynaklıdır

videoyu izledim koyu tema seçili varsayılanı yada özeli seçtikten sonra sağındaki ikona tıkla ve sistem seçebilirsin.

1773156445889.webp
Çıkış dediğinde çıkmama sorunu bilgisayarın ile ilgili olabilir şu anda farklı bir bilgisayardan kullanıyorum sorun yok. Bu arada daha önceden logo hatası var bendede çıkmıyordu onu düzelttik bu düzeltme işlemini yeni yaptık sadece çerezleri silerek sorun çözülebilir denemeni tavsiye ederim.

Forumda bazı iyileştirmeler yaptım hız ile ilgili kontrol eden arkadaşlar fark var mı yorum bekliyorum.

Geri
Yukarı