evet harf ortada olursa nokta olarak kabul edilir. yani 2.2uF olurBirde 2u2 2.2uF luk kutupsuz kondansatör mü oluyor hocam kutuplu var elimde yanlış almışım sanırım. Onları devrede kullanabilir miyim?
evet harf ortada olursa nokta olarak kabul edilir. yani 2.2uF olurBirde 2u2 2.2uF luk kutupsuz kondansatör mü oluyor hocam kutuplu var elimde yanlış almışım sanırım. Onları devrede kullanabilir miyim?
these are 2.2 nano farad , you need 2.2 Micro farad . you can not use theseCan I use a 2.2uF polarized capacitor, sir? Let's get the materials and I can't find the non-polar capacitor. There are 3 of the ones in the photo 2n2J and 2n2K. There are two 2n2K, I think I need to use the 2N2J one, there is one of them, I need two.
2.2 nf kandansatördür kutupsuz kondansatör, kutuplu yerine olmaz . Satın almanız lazım.2.2uF luk kutuplu kondansatör kullanabilir miyim hocam. Malzemeleri alalım oldu baya bulamıyorum kutupsuz kondasnatörü. 3 tane fotoğraftakilerden var 2n2J ve 2n2K. İki tane 2n2K var sanırım 2N2J olanı kullanmam lazım ondan bir tane var iki tane lazım devrede.
Yesthese are 2.2 nano farad , you need 2.2 Micro farad . you can not use these
Thank you sir, I bought the parts you mentioned. I'll solder it and test the circuit.these are 2.2 nano farad , you need 2.2 Micro farad . you can not use these
Bağlantısını + GND - olacakHocam devre simetrik besleme ile tasarlandı demiştiniz de tam anlayamadım ben. Bunun enerjisini nasıl vereceğim. Hem (-) girişinden (-) ucunu hemde ortadaki ortak uçtan (-) ucunu mu bağlayacağım.
uzun + kısa - olacak bilgi doğru.Ek olarak 2.2uF luk tantal kondansatörlerin bacakları fark ediyor sanırım biri uzun biri kısa. Uzun (+) kısa (-) sanırım yönleri nasıl olacak 2 adet aldım patlatmayayım ters bağlantı yapıp.
GND (-) olmuyor mu hocam onu anlayamdım. Yoksa ses sisteminin ortak olan bacağını mı bağlayacağım orayaBağlantısını + GND - olacak
Hocam çok soru sorup sizi sıkıyorum ama kusura bakmayın. Daha yeni olduğum için tam anlayamıyorum devreleri. Bu potansiyometreler 4 adet stereo 2 adet 10K lık potansiyometre mi hocam? Bağlantısını yanlış yaptım gibi hissediyorum. 4 adet stereo pot kullandım ben. Arka bacaklarını ortada birleştirdim ön bacaklarını da birisini ön tarafa diğerini arkaya gelecek şekilde bağladım.Eki Görüntüle 32276
2 band ton kontrol devresi
Any Schematic Diagram available for this Tone Control?Editing is complete.