D davulzade Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2009 #22 22.08.2009 Taplin 9000FTA (3329B1) * Kanal listesi Güncellendi (Fabrika ayarlarına dönünce kanal listesi silinir) * DigiTv ok * TRT 1 TRT 3 BISS ok Eklentiler Taplin_B1_FULL_SW.rar Taplin_B1_FULL_SW.rar 711,1 KB · Görüntüleme: 7
22.08.2009 Taplin 9000FTA (3329B1) * Kanal listesi Güncellendi (Fabrika ayarlarına dönünce kanal listesi silinir) * DigiTv ok * TRT 1 TRT 3 BISS ok
L lineeer Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2009 #23 selam ben yükledim ama olmadı kanal düzenleme tamam ama digi falan şifreli daha yardım edebilir misiniz...
selam ben yükledim ama olmadı kanal düzenleme tamam ama digi falan şifreli daha yardım edebilir misiniz...
D davulzade Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2009 #24 lineeer dedi: ben yükledim ama olmadı kanal düzenleme tamam ama digi falan şifreli daha yardım edebilir misiniz... Genişletmek için tıkla... http://www.uydudoktoru.com/3496-post2.html burdaki yazılımı yükleyiniz yukardaki artık degıstı
lineeer dedi: ben yükledim ama olmadı kanal düzenleme tamam ama digi falan şifreli daha yardım edebilir misiniz... Genişletmek için tıkla... http://www.uydudoktoru.com/3496-post2.html burdaki yazılımı yükleyiniz yukardaki artık degıstı
L lineeer Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2009 #25 olmadı şimdikini yükledim ama hiçbirşey değişmedi yükladikten sonra ne yapmam gerekiyor
T taplinx1 Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2009 #26 guclusat hocam digi tv otolar bugündemi verilemiyecek? cihaz taplin 9000 plus thor digi tv otoya verilemedi galiba guclusat dedi: Taplin9000FtaDigiTvOk-24.07.2009 Genişletmek için tıkla...
guclusat hocam digi tv otolar bugündemi verilemiyecek? cihaz taplin 9000 plus thor digi tv otoya verilemedi galiba guclusat dedi: Taplin9000FtaDigiTvOk-24.07.2009 Genişletmek için tıkla...
Y yiğido Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2009 #27 taplinx1 dedi: guclusat hocam digi tv otolar bugündemi verilemiyecek? cihaz taplin 9000 plus thor digi tv otoya verilemedi galiba Genişletmek için tıkla... arkadaşım yanlışlık olmasın dığı tv öğleden sonra otaya verildi test edildi hatta formda yazılımda var
taplinx1 dedi: guclusat hocam digi tv otolar bugündemi verilemiyecek? cihaz taplin 9000 plus thor digi tv otoya verilemedi galiba Genişletmek için tıkla... arkadaşım yanlışlık olmasın dığı tv öğleden sonra otaya verildi test edildi hatta formda yazılımda var
D davulzade Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2009 #28 taplinx1 dedi: guclusat hocam digi tv otolar bugündemi verilemiyecek? cihaz taplin 9000 plus thor digi tv otoya verilemedi galiba Genişletmek için tıkla... bu ara keyler sık sık degısmeye basladı arkadaslar yazılımları mumkun oldugunca yetirştırmeye çalısacagız
taplinx1 dedi: guclusat hocam digi tv otolar bugündemi verilemiyecek? cihaz taplin 9000 plus thor digi tv otoya verilemedi galiba Genişletmek için tıkla... bu ara keyler sık sık degısmeye basladı arkadaslar yazılımları mumkun oldugunca yetirştırmeye çalısacagız