Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde görüntülemeyebilir. Yeni sürüme geçmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
arkadaşlar denenmiş hem ntvspor,hem trt şifrelerini açan hazır softcam neden yok ? yazmak zor değil ama açmıyor acaba bu satırmıydı şu satırmıydı diye tereddütte kalıyorum...
bizim elimizde cihaz yok bu cihazlar zaten özbar üretimi oldugundan yazılımda cıkmıyor diğer kullancılardan paylaşım almalısınız yapacak fazla bir sey yok elime cihaz geçerse ben deneyeceğim arkadaşlar
arkadaşlar denenmiş hem ntvspor,hem trt şifrelerini açan hazır softcam neden yok ? yazmak zor değil ama açmıyor acaba bu satırmıydı şu satırmıydı diye tereddütte kalıyorum...
kumandadan kanalları gezdirilken cihaz kendini kitliyor daha sonra kumanda basmıyor cihazı fişden çektimi düzeliyor ama yine aynı hatayı yapıyor yardımlarınız için teşekkürler
kumandadan kanalları gezdirilken cihaz kendini kitliyor daha sonra kumanda basmıyor cihazı fişden çektimi düzeliyor ama yine aynı hatayı yapıyor yardımlarınız için teşekkürler