Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde görüntülemeyebilir. Yeni sürüme geçmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
Özbar kapanmıştı yeni cihazları kim getiriyor. Birde bu taplinlerin sinyal yakalama hassasiyeti çok düşük bende ki cihaz TD19000 CI sinyal seviyesi çok düşük yeni kanal aramalarda çok zorlanıyorum birde arama yaparken diğer kanallarda gidiyor. Cihazda mı bir sorun var acaba yoksa genel bir sorunmu...
taplin marka ismini cihansat aldı ve yeni ürettiği ali chipset cihazlar ile devam etmektedir eski cihazlar ile bir bağlantısı yoktur cihazınıza yazılım yukleyıp deneyiniz
Güçlüsat arkadaşım bana taplin ıbm cihazlara key yükleme nasıl yapılacağını tarif edebilirmisin.Key editörle ben yapamadım.Bir zahmet varsa görüntülü olarak tam anlatma imkanın varmı
Taplin ıbm serisi cihazların güncel key dosyası 22.03.2010
Al Jazeera Sports +1 to +10 13°E/26°E CCWs Private Spice DCW Keys (13°E) ->10723 H 29900 3/4 TV Globo Internacional 01 Keys (19.03.2010) RCS DigiTV keys (0.8/1W) 00 RAI (13°E) OC0030 0c april 2010 (next) Mediatech (Amos, 4°W) 0c april 2010 (next) All other keys updated