Taplin IBM Serisi Cihazların Softcam Dosyaları

Taplin ıbm serisi için key editör programını paylaşırmısınız...
Sabit konudaki key editör zip hasarlı uyarısı veriyor. İndiremedim...

Taplin ıbm serisi için key editör programını paylaşırmısınız...
Sabit konudaki key editör zip hasarlı uyarısı veriyor. İndiremedim...

Explorer Kullanan Arkadaşlar Dosya İndirmekte Sorun Yaşamaktadırlar Bu Sorunu Çözene Kadar Firefox Yada İnternet Download Manager Programlarını Kullanabilirsiniz.

forum basındakı duyuruyu okuyunuz

ne yaptımsa 6600cı cihazda ntv spor açmadı. eski yazılım yükledim yeni yazılım yükledim. açmadı. hazır softcam yokmu acaba...??

ne yaptımsa 6600cı cihazda ntv spor açmadı. eski yazılım yükledim yeni yazılım yükledim. açmadı. hazır softcam yokmu acaba...??

biss bölümünde yeşil ekle diyorsun ve bu şekilde gir 2600 000003 even ve oldd ff a021230035461400 bukadar

birde şöyle dene 2600 00000f even ff a021230035461400 dene cevabını bekliyorum

Slm, bende TD19000 cihazı var. bazı kanalların, yeni tarama yaptığım halde frekansları değişmiyor değişmediği için seyredemiyorum bu frekansları elle nasıl düzeltirim (mesela yumurcak tv bende 10960/H/13000 gözüküyor turksat sitesinde ise 11064/V/13000). Teşekkürler​

Fabrika ayarlarına dönüp ayarlama yaptınızmı yada forumdaki yazılımlarından birini yükledinizmi

Hayır dediklerinizi yapmadım, sitenizle yeni tanıştım bu konularında biraz acemisiyim yardımcı olursanız sevinirim. siteden programlama ve key yükleme programlarını indirdim fakat her hangi bir işlem yapmadım. Teşekkürler

arkadaş kanal listeli yazılım,yükleme loaderi,ve yükleme şekli anlatımlı dosyaları veriyorum inceleyip yükleyebilirsin

[video=youtube;Tclu4slQAp0]http://www.youtube.com/watch?v=Tclu4slQAp0[/video]​

Eklentiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşşekürler , arkadaşım, deneyeceğim.

Aslında bu cihazı da değiştirmek istiyorum. bana bir tavsiyede bulunurmusunuz

Son düzenleme:
Teşşekürler , arkadaşım, deneyeceğim.

Aslında bu cihazı da değiştirmek istiyorum. bana bir tavsiyede bulunurmusunuz

Taplin yeni ürünleri mevcut arkadasım uydudan yazılım güncellemeli usb kayıt yapabilen modelleri mevcuttur

Özbar kapanmıştı yeni cihazları kim getiriyor. Birde bu taplinlerin sinyal yakalama hassasiyeti çok düşük bende ki cihaz TD19000 CI sinyal seviyesi çok düşük yeni kanal aramalarda çok zorlanıyorum birde arama yaparken diğer kanallarda gidiyor. Cihazda mı bir sorun var acaba yoksa genel bir sorunmu...

taplin marka ismini cihansat aldı ve yeni ürettiği ali chipset cihazlar ile devam etmektedir eski cihazlar ile bir bağlantısı yoktur cihazınıza yazılım yukleyıp deneyiniz

Geri
Yukarı