Taplin HD 9999 SÜPER PLUS Çok Yakında Piyasalarda

Hello,

sorry but i am from germany so i have to ask in English. Has anybody the Dump of this STB? Original Frimware..

Best Regards

gelelim meşhur kımsenın aklına gelmeyen mübarek soruya taplin hd cihazı varsayalım kullanıyorum.ücretsiz veya ücretli bir hd kanalda goruntuyu ekrandan nasıl seyredecez nasıl derken full hd olmayan vestel 82 ekran tuplu tv ye scart bağlantısıyla aktarılan görüntüyü nasıl seyredecez sonuçta hd kanalın yayını hd olarakmı tv ye aktaracak yoksa encodemı yapılacak cıhaz uzerinde

HD cihazlardan hd görüntüsü alabilmenin tek yolu HDMİ kablo kullanarak gerçekleşir.Scart üzerinde hd görüntü verilemez bu tüm HD cihazlar için geçerlidir.Fakat scartan kaliteli bir görüntü yinede alabilirsiniz

Arkadaşlar test için cccam yazılımı gelmiştir.daha forumu sunmadım en kısa sürede sizlerinde test etmeniz için foruma ekleyeceğim.

---------- Sonra gönderilen Saat 14:58 ---------- İlk önce gönderilen Saat 14:56 ----------

Hello,

sorry but i am from germany so i have to ask in English. Has anybody the Dump of this STB? Original Frimware..

Best Regards

http://www.uydudoktoru.com/taplin-hd9999-super-plus/

You can find the link software

cccam yazılımı testi ???

Merhaba hocam. Bende de HD 9999 serisinden bir tane var. yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Ama cihaz çok donma ve kesikliklere uğruyor bu arada da bazen kendi kendine resartlıyor. Bu arada cccam yayını kullanıyorum. Bu testler acaba ne aşamada ne zamna bu cihazı biz tam randımanı il ekullanacabileceğiz.

Aydınlatırsanız sveinirim. tsklerr.

Geri
Yukarı