Taplin 9009İ Usb Via2.6_Platform2 Dorcel_Absat_Sct yazılımı 19.08.2010

guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör
Son düzenleme:
bu yazılım uydudan güncelleme sistemine verilmeyecek sadece forumdan indirip yüklemeniz gerekiyor

Selam ustam dün akşam hotbird,deki bu kanallar açılmadı keyler çöktümü hala aktifmi birde ben bu yazılımı flash diskle yüklemiştim. zipli olan dosyayı masa üstüne indirip zipin içindekini taplinin hediyesi olan flash diske attım sonra recivere taktım usb ile güncelleme menüsüne geldim.ordan dosyayı görmedi dosya tipini galiba dump,a getirdim ve tümü dedim flash disteki yazılımı yükledi ve flash belleğe yazıyorum dedi ve kendini kapatıp açtı .bu işlem doğrumu son bir sorubenim çanak dieseq motorlu olduğu için hellasata ekledim ve 181 kanal buldum normalmi yoksa azmı bulmuş mevkii Bursa Mudanya saygılar.

hotbirt üzerinden açılan

11681 Horzantal 27500 absat paketinden
Rtl9
ab1
ab moteurs
anımaux
chasse-peche
toute ı histoire
nt1
actions
mangas
encyclopedia
france5
france ö
lcp
11411/275 horzantal
Dorcel

Satisfaction TV 13.0E.SCT 3.SCT 4.SCT 5.SCT 6.SCT 7.D-XTV.D-XTV2-tv globo ok

Yükleyici zip içinde mevcuttur.

peki ustam bu keyler aktifmi benim cihaza bu yazılımı yükledikten sonra açmadı birde yazılımı flashla yükledim bir önceki msj,da nasıl yüklediğimi anlatmıştım bir yanlış işlem yaptımmı sizi yoruyorum kusura bakmayın .teşekkürler.

kanallar aktifdir yazılımı yükleyemediniz demek ki usb içine direkt olarak atınız yazılım klaösr içinde olmayacak

yani zipli olarak flashın içine atacağız . birde öyle deneyeyim diğer yatığım şeyler doğru dimi yazlımı aktif etmek için güncel fabrika ayarlarına dönmem gerekmiyor. dimi döndüğümde bütün ayarlar gidiyorda.

Fabrika ayarlarına dönmene gerek yok dosya zipli olarak atılmayacak S17_P2_Dorcel-Sct-Absat_19.08.2010.abs zipten çıkan bu dosyayı direkt usb içine atın kalasör açarak usb içine atmayınız.

emu sistemini kontrol ediniz aktif olmayabilir tv sistemine girip bakabilirsiniz

Son düzenleme:
fabrika ayarlarına dönmene gerek yok dosya zipli olarak atılmayacak S17_P2_Dorcel-Sct-Absat_19.08.2010.abs zipten çıkan bu dosyayı direkt usb içine atın kalasör açarak usb içine atmayınız
bende aynı öyle yaptım klasör açmadım zipi açıp içindeki dosyayı flash belleğe attım sonra usb,den güncelleme menüsünden dump diye bir şey çıktı tümü deyip yükledim cihaz açılıp kapandı ama kanllar açılmadı bir şeyi yanlış yaptım galiba bu akşam eve gidince bir daha deneyeyim.

sirüsdeki pg ve pb kanallarını açıtığına göre emu açıktır herhalde. bu emunun açık olup olmadığına tam olarak nasıl bakılıyor anlatırsanız sevinirim.

hotbirt üzerinden açılan

11681 Horzantal 27500 absat paketinden

Rtl9
ab1
ab moteurs
anımaux
chasse-peche
toute ı histoire
nt1
actions
mangas
encyclopedia
france5
france ö
lcp
11411/275 horzantal
Dorcel
bunların hiçbirini açmadı bu yazılımı birde cihazı aldığım yeremi attırsam.

sirüsdeki pg ve pb kanallarını açıtığına göre emu açıktır herhalde. bu emunun açık olup olmadığına tam olarak nasıl bakılıyor anlatırsanız sevinirim.

kardeş senin anten 13 derece hotbird uydusuna dönecek PG PB açık diyorsun onlar 5derece SİRUS uydusunda XXL SCT HOTBİRD uydusunda sen yanlış yede arıyorsun...

biliyorum dostum o pakettin hotbirdde olduğunu motorlu çanak olduğu için sirüste var hellasat var thor var hotbird var oky

Geri
Yukarı