Taplin 9009İ Usb Via2.6_Platform2 Dorcel_Absat_Sct yazılımı 19.08.2010

kanallar aktifdir yazılımı yükleyemediniz demek ki usb içine direkt olarak atınız yazılım klaösr içinde olmayacak
 
yani zipli olarak flashın içine atacağız . birde öyle deneyeyim diğer yatığım şeyler doğru dimi yazlımı aktif etmek için güncel fabrika ayarlarına dönmem gerekmiyor. dimi döndüğümde bütün ayarlar gidiyorda.
 
Fabrika ayarlarına dönmene gerek yok dosya zipli olarak atılmayacak S17_P2_Dorcel-Sct-Absat_19.08.2010.abs zipten çıkan bu dosyayı direkt usb içine atın kalasör açarak usb içine atmayınız.

emu sistemini kontrol ediniz aktif olmayabilir tv sistemine girip bakabilirsiniz
 
Son düzenleme:
fabrika ayarlarına dönmene gerek yok dosya zipli olarak atılmayacak S17_P2_Dorcel-Sct-Absat_19.08.2010.abs zipten çıkan bu dosyayı direkt usb içine atın kalasör açarak usb içine atmayınız
bende aynı öyle yaptım klasör açmadım zipi açıp içindeki dosyayı flash belleğe attım sonra usb,den güncelleme menüsünden dump diye bir şey çıktı tümü deyip yükledim cihaz açılıp kapandı ama kanllar açılmadı bir şeyi yanlış yaptım galiba bu akşam eve gidince bir daha deneyeyim.
 
sirüsdeki pg ve pb kanallarını açıtığına göre emu açıktır herhalde. bu emunun açık olup olmadığına tam olarak nasıl bakılıyor anlatırsanız sevinirim.
 
Geri
Yukarı