M murad83 Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 #15 çarebulunur mu ? yoksa 2. çanağı farklı bir uyduya mı konumlamalı mı ?
uydudoktoru Tanınmış Üye Yönetici 25 Ağustos 2010 #16 murad83 dedi: çarebulunur mu ? yoksa 2. çanağı farklı bir uyduya mı konumlamalı mı ? Genişletmek için tıkla... şu an için thor bittiğinden başka bir uyduya cevirmeniz gerekiyor
murad83 dedi: çarebulunur mu ? yoksa 2. çanağı farklı bir uyduya mı konumlamalı mı ? Genişletmek için tıkla... şu an için thor bittiğinden başka bir uyduya cevirmeniz gerekiyor
M murad83 Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2010 #17 teşekkürler. hangi uyduyu önerirsiniz. amacım belgesel kanallarını seyretmek. çanağı kendim hiçbir cihaz kullanmadan ayarlamam münkün mü? Son düzenleme: 26 Ağustos 2010
teşekkürler. hangi uyduyu önerirsiniz. amacım belgesel kanallarını seyretmek. çanağı kendim hiçbir cihaz kullanmadan ayarlamam münkün mü?
guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 26 Ağustos 2010 #18 murad83 dedi: teşekkürler. haydi uyduyu önerirsiniz. amacım belgesel kanallarını seyretmek. çanağı ben kendim hiç bir cihaz kullanmadan ayarlamam münkün mü? Genişletmek için tıkla... hangi uydudan hangi kanalları açtığı 1. mesajda yazılı arkadaşım seçim sizlerin anten ayarı için bir şey diyemem
murad83 dedi: teşekkürler. haydi uyduyu önerirsiniz. amacım belgesel kanallarını seyretmek. çanağı ben kendim hiç bir cihaz kullanmadan ayarlamam münkün mü? Genişletmek için tıkla... hangi uydudan hangi kanalları açtığı 1. mesajda yazılı arkadaşım seçim sizlerin anten ayarı için bir şey diyemem
M murad83 Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2010 #19 guclusat™ dedi: hangi uydudan hangi kanalları açtığı 1. mesajda yazılı arkadaşım seçim sizlerin anten ayarı için bir şey diyemem Genişletmek için tıkla... hangi mesaj hocam göremedim.
guclusat™ dedi: hangi uydudan hangi kanalları açtığı 1. mesajda yazılı arkadaşım seçim sizlerin anten ayarı için bir şey diyemem Genişletmek için tıkla... hangi mesaj hocam göremedim.
guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör 26 Ağustos 2010 #20 11681 Horzantal 27500 absat paketinden Rtl9 ab1 ab moteurs anımaux chasse-peche toute ı histoire nt1 actions mangas encyclopedia france5 france ö lcp 114111 horzantal 27500 frekansından Dorcel Yazılımı indirdikten sonra sorun yaşayanlar bu linki kullansınlar
11681 Horzantal 27500 absat paketinden Rtl9 ab1 ab moteurs anımaux chasse-peche toute ı histoire nt1 actions mangas encyclopedia france5 france ö lcp 114111 horzantal 27500 frekansından Dorcel Yazılımı indirdikten sonra sorun yaşayanlar bu linki kullansınlar