@osmanke hocam bu başlığı sıknsık görüyorum bu işlerden hiç anlamadığım için denemedim ama öğrenmek istiyorum. Bu iptv tam olarak nedir yasal mıdır müsait bir zamanda açıklar mısın? Olmazsa bir el atalım.
Sevgili seron güvenip güvenmemek sana kalmış bizler daha doğrusu benim gibi bu işi yapan yüzlerce hatta binlerce kişi oldu diyebilirim tabii,ki en doğrusu asıl yayın yapan platform,dan ücretli olarak abonelikle yasal yoldan alıp seyretmektir ancak malum tr şartları insanlar bunca sorunlarla boğuşurken vergi,yol,su,elektirik,doğalgaz birde ev sahibi olayım derken tüm birikimini vermek zorunda kalanlar bunca keşmekeşin içinde birde bu platformlara sanki çok ucuz muş gibi reklam yapanlar oysaki gelirlerinin büyük kısmını yayın aldıkları klüp,filim yapımcıları gibi kısma verdiklerinden kendi kar marjlarını,da hesaba katarak bu fiatlara halka sunuyorlar ki halk zaten verginin,vergisini veriyor ama maalesef ne gözleri doyuyor nede cepleri oysaki aynı yayınları veren avrupalı platformlar bizimkilerin yarı fiatından,da aşağıda satış yapıyorlar bu avrupalı sunucular kazanıyor,da bizimkiler neden kazanamıyor ki bu sadece yayın platformlarıyla sınırlı değil a,dan z,ye aklına gelebilecek herşeyde böyle bu bağlamda çok çeşitli yayın yapan platform var hatta bunların bazıları ülkemizde şu an yok neden ülkedeki politikalar ve vergi yüzünden şimdi bu yayınları seyretmek istersen illa,ki bir tv box veya uydu cihazı alman şart değil bu platformların kendi uygulamaları,da var kaçak yayından faydalanmak istersende bunları kodlarını ekleyerek seyredebileceğin uygulamalar var örneğin xtream player,sfvip player,iptv player gibi pek çok uygulama var gerek tv,de gerekse telefonunda bu uygulamalarla izleyebilirsin. umarım bu yazı senin için ve tüm dostlarımız için faydalı olmuştur . selan ve segilerimle.
tarifi tam olarak şöyle.
Bunu mu demek istediniz?
iptv nedir yasal mıdır
AI Bakışı
IPTV (Internet Protokolü Televizyonu), geleneksel uydu veya kablo yerine televizyon yayınlarının internet üzerinden iletilmesidir. Teknolojinin kendisi yasaldır. Ancak yetkisiz sağlayıcılar üzerinden lisanssız maç veya şifreli film izleten
kaçak IPTV kullanımı hukuka aykırıdır. Lisanslı platformların resmi uygulamaları tamamen yasaldır.
İlgileniyorsanız, sunabileceğim bazı başlıklar:
- Lisanslı ve yasal IPTV platformlarının listesi
- Kaçak yayın izlemenin hukuki ve idari cezai sonuçları