Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde görüntülemeyebilir. Yeni sürüme geçmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
Trafonun üzerine kod yazıyor onu bilmek lazım trafonun datasheetinden hangi ayaklar olduğunu görmek lazım. altta ki ince ayaklardan olacak ama hangisi olduğunu söylemek bu şekilde zor.
JF0501-19238 PİNOUT Ayak yapısını buna bakarak bulabilirsin ama çok dikkat etmen lazım çarpılmamanız için kullanacağınız bacaklar 1 ve 2 nolu bacaklardır.
Tamam hocam teşekkür ederim. Trafo bozuk büyük ihtimalle çalışmadı. Bozuk TV den çıkarmıştım çalışan bir tüplü televizyon var onun trafosuyla deneyeceğim.
Hocam bu trafonun datasheed ini nasıl bulacağım marka yazmıyor. Telefunken marka televizyondan söktüm. İlk fotoğraftaki kodu aratınca bir sitede CLR 166 TELRA SM-1 25-29 diye bir trafo çıkıyor onu yazında internete birşey çıkmıyor
Hocam devreye trafoyu bağladığımda çıkışa yakın olan LED sönüyor. Kalın kabloyu trafonun alt kısmındaki pinlere yaklaştırıyorum herhangi bir atlama yapmıyor. Entegreyi değiştirdim acaba bozuldumu diye hala aynı devreden trafoyu sökünce LED yanıyor.