guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör

Goldmaster HD 1050 PVR Webzeal Kurulumu ve Kullanımı​

Goldmaster HD 1050 PVR Webzeal Videolu Anlatım​

Goldmaster HD 1050 PVR uydu alıcılarında internet tarayıcısı (Webzeal) kullanımı, cihazın multimedya özelliklerinden tam verim almak için oldukça önemlidir. Bu videomuzda, Webzeal özelliğini nasıl aktif edeceğinizi ve flash disk üzerinden nasıl çalıştıracağınızı adım adım anlatıyoruz.

Webzeal Kullanımı İçin Gerekli Ön Hazırlıklar​

Videodaki işlemlere başlamadan önce şu adımları tamamladığınızdan emin olun:
  • Uydu alıcınızın arka panelindeki USB girişine, içerisinde **Webzeal diski** bulunan bir flash disk takın.
  • Cihazınızın aktif bir internet bağlantısı (Ethernet veya Wi-Fi) olduğundan emin olun.
  • En güncel yazılımın (v2.11.77 veya sonrası) yüklü olduğundan emin olun.

Teknik Not ve Güncelleme​

Webzeal uygulaması, uydu alıcısı üzerinde internette gezinmenizi sağlayan bir eklentidir. Videodaki anlatım demo bir programla hazırlandığı için üst kısımda bant bulunmaktadır, ancak adımlar tamamen güncel ve uygulanabilirdir.

Son düzenleme:
ben de de bu cihazdan var. bu cihaz için şu an güncel pvr yazılımı nedir, bilen var mı acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de de bu cihazdan var. bu cihaz için şu an güncel pvr yazılımı nedir, bilen var mı acaba

GoldMaster HD-1050 PVR SmartTvBox Emu Yazılımı(v2.11.77 Güncellemesi)

Emu Kodu :Ana Menü İçersinde 8282

Master kodu :1407

v2.11.77 Güncellemesi eklenmiştir.

(Yazılımı yüklemeden önce Pluginlerinizi durdurun.)

-Youtube revize edildi.

-Mkv,Xvid dosya oynatmada iyileştirme yapıldı.

-Hava Durumu donma sorunu giderildi.

Bu yazılımını buldum internetten işinize yarar mı bilmem cihazınızın yazılım versiyonu ile buradaki yazılım versiyonunu kontrol ediniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı