Fullbox- Redbox uydudan share 02.12.2010 yazılımı ve yükleme şekli (Resimli)

guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör
Redboxyk1.JPG

Redboxyk2.jpg

yukardaki resimdeki soruya evet diyoruz.Ve cihazın fişini takıyoruz alttaki resimde olduğu gibi yükleme başlar

Redboxyk3.jpg

Redboxyk4.jpg

en son resimdeki ekrana bir yazı gelir yükleme tamamlandı demektir cihazın fişini cekmeyiniz 30 yada 40 saniye daha bekleyiniz.
 

Eklentiler

  • fullbox-Redbox 02.12.2010.zip
    1 MB · Görüntüleme: 99
güçlüsat usta bu yazılımı ve 11-25-2010 yazılımındaki iki yazılımıda denedim ama yok . yayınlar açmıyor hiçbirini 7 derece kullanıyorum sorun nedir acaba.
 
yazılım 7 derece üzeründne test edildi yazılım olarak ssa kullanılacak ssp yazılımı farklı cihazlar için tasarlanmış bir yazılımdır.Alı chipset taplin 9000fta plus cihazlarda test edildi.Ayrıca taplin 15000 ve taplin IBM serisi cihazlarda test edildi sorunsuz çalışmakta olup kanal sayılarında eksiklik gözlendi farklı kanalları deneyerek test edebilirsiniz.Bunun haricindeki cihazlarda zanedersen kısıtlama getirildi modelleri tam olarak bilmiyorum.Onuda en kısa sürede öğreniriz.
 
evet ssa 7 derece de ok taplin ıbm serisi kanallardada azalma yok adultlar full. freex ler xdream s paketi redhot pakati 15 e yakın adult . daha ne olsun animaux pakati jcs le.r dahada açtıgı kanallar vardır ama bakmadım
 
Hayır şu anda izlenemiyor konu hakkında tam bir bilgiye daha ulaşamadık en kısa sürede buradan bilgisini sunacağız
 
fullbox ve redbox yeni yazılım 7 derece data

fullbox ve redbox yeni yazılım 7 derece data
 

Eklentiler

  • ssa yüklenecek 01-04-2011 ok.rar
    1,6 MB · Görüntüleme: 20
en son aldığımız bilgilere göre uydudan share sistemi artık bitmiştir ne zaman gelir bilinmez artık beklemeye gerek yok başka alternatifler bulmanız gerekiyor.
 
Geri
Yukarı