Edision Tyran Signal yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani edisin 2120cx var su an onu kulniyorum...yapacak bir sey yok yardimlariniz icin cok tesekkür ederim tekrar

sınyal kelitesi olarak 2120 tuneri daha zayıf demekki lnb den değil sorun cihazından kaynaklanıyor.Başka bir cihaz almayacaksanız tryan cihazı 2120 den çok daha kaliteli bir cihazdır.

bilmiyorum hd li bir sey alirim artik olsaydi iyiydi ama nasip degilmis.. tyrani kulanilmis almistim zaten 2120 cok takiliyor. tyrani satan adam oluyor dedi inandik aldik yapacak bir sey yok

HD versiyonu var mı bilmiyorum fakat ali chipler ali 3602 işlemci kullanılıyor varsa tesrcih edebilirsiniz

ali 3602 chipli olan lar iyi oluyor sen kulandigina göre.. tryanin hdsi dedgilde belki humax alirim diye düsünüyorum yada tercih edebilecegin bir cihaz varmi.. söyle 100- 150 euro luk felan

yurt dışında satılan modellerden birgim yok humaz güzel bir cihaz tercih edilir.Fakat ben Ali chipten yanayım Ali tercih ederim.

tbilgin icin tsk ederim. bu gün bir abiyle tanistim oda böyle seylerle ugrasiyormus benim tyran daki sorunu anlatim. bana söyle bir sey söyledi. cihazi tamamen sistemini silmem lazimis yani hard reset nete böyle programm varmis nasil bir sey varmi asli . sonra settings sonra firmware sonra emu yükle dedi.

Geri
Yukarı