arkadaşlar baska forumlarda bu cihazlarla ilgili herhangi bişey duymadım sadece bu forumda var siz de konuyla ilgilenen kimse yok sanırım
arkadaşım ilk olarak cihazın kanal ayarlama bölümünden tp ekleyerek 11044 v 44950 veya 10964 v 16240 yazıp bu 2 frakansata iyi bir sinyal almasın çanak yönü olarak türksat' ı referans alıp türksatın soluna doğru ayar yapman gerekmektedirsinyali nasıl yakalaya bilirim
slm dostlar ben 3-4 gündür sinyal alamıyorum sorun nedir acaba 11044-44950-v(dikey) burada sinyal alıyorum hemde çok güzel seviyesi ama 10964-16240-v(dikey) hiç sinyal yok problemle ilgisi ve bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum...
teşekkürler...
arkadaşlar bizdeki 5400 twin cihazlarla trt deki yayılanan almanya ligi maçlarını seyredebilirmiyiz bilgi verebilirmisiniz teşekkürler
ustam çoştun bugün devamını beklerizaçması lazım ama bende makine yok kendiniz biss sistemine key girerek deneyebilirsiniz üst satırlarda olmayabilir 12 ci satıra girerek deneyebilirsiniz arkadasım
twin karta yazılım attim ama hiç bi cvp vermedi cihaz aynı . peki ana karta yazılım atılıyomu