Cihansat Ota Uydudan Yazılım Güncelleme Hakkında Bilgileri Bu Başlık Altında Paylaşalım

bende öyle tahmin ediyorum.bu gece değişmezse benim için süpriz olur.

Maalesef keyler dün aksam yine değişmişti tam beklediğimiz gibi olmuştur

08.07.2010 tarih itibari ile de

V0350 ota yazılımı ota sistemine eklenmiştir Thor keyleri güncellendi.

Bu yazılımda fta modellerinin kanal listesi güncellendi ve database değiştirildi.Usb serileri için daha önceki yazılımlarda data base değiştirmiştim.Yeni database kullanabilmeniz için ise yazılım ota sisteminden indirdikten sonra fabrika ayarlarına dönmeniz gerekmektedir.Hazırlamıs olduğunuz kanal listesi silinse bile bu databaseyi yüklemeniz gerekmektedir aksi taktirde teletex kullanıcılarımız bazı kanallar sorunlar yaşayabilirler.

horbirt kanalının uydudan otomatik güncelleme frakansı kaç acaba güncelleme yapılamıyor uyarısı veriyor sürekli digiboxx 89000 usb var bende

---------- Sonra gönderilen Saat 16:23 ---------- İlk önce gönderilen Saat 16:22 ----------

Bilgi toplama başarısız oldu der

sağol ustam emeğine sağlık yazılımı otadan yükledim.daha önce dediğim gibi kanal bir bir gidiyor açılamayan kanallar iyice çoğalmaya başladı private spice kanalı şimdilik duruyor:d bu database sadece teletex içinmi eğer teletex içinse güncel fabrika ayarlarına dönmiyeceğim.

kendi kanal listenizi ayarlatacağınız bir zamanda fabrika ayarlarına dönersiniz.şimdilik dönmenize gerek yok sadece teletex için değil ama hazırlanma sebebi teletexdir.

Geri
Yukarı