Bodrum cennet koyu

sefil262

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Bodrum?un karmaşasından uzak, bakir Cennet Koyu?nda görsel şölenin eşlik ettiği bir tatil yapmak istemez misiniz?

Cennet Koyu, Bodrum Göltürkbükü-Torba arasında Ilıca Bükü yer alır. Cennet Koyu Çomça ile Gökburun yer alan bir koydur. Adını aldığı çam ormanlarıyla adeta cennetten bir parça gibi durmaktaydı. Masmavi denizi eşsiz güzellikte doğasıyla mavi ve yeşilin birleştiği yer olan bu koy Mavi Yolculuğun ve yatların uğrak koylarındandı.

bodrum3-8-1.jpg


Her tarafı çam ormanları ile kaplıdır. Halk arasında Cennet Koyu olarak bilinir. Yer altı su kaynakları olduğundan, adını buradan alıp, Ilıca Bükü olarak bilinir. Denizi çok temiz, kuş cıvıltıları içinde kalabileceğiniz bu koyda, özellikle dolunay zamanında geceleri görünüm buna bağlı atmosfer çok güzeldir. Ormanların içindeki yürüyüş yollarında spor yapma imkanı da bulabilirsiniz.

Cennet Koyu, kuvvetli rüzgarlara ve kötü hava koşullarına kapalı olması nedeni ile doğal bir marinayı andırır. Gerek deniz gerekse kara yolu ile ulaşabileceğiniz bu koyda piknik yapabilir serin sularında yüzebilir ve yüzerken de deniz ortasında dondurmanızı satınalabilir ve keyifle yiyebilirsiniz yeterki mayonuzun bir yerine bir kaç kuruş sıkıştırmayı unutmayın gezip görülesi harika bir yer. Cennet koyu bodrum fotoğrafları arasında sıkça görmeya alıştığımız koylar arasında yer almaktadır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı