ALi_Universal-Fixer_v1.4b

kullanıcı şifresi gözükmüyor bu yüzden dedim
yükledim id kodları gelmedi yeniden yüklüyorum sonucu yazarım

uydu chazın panelinde on yazıyor ekranda almanın resmi var id kodları yok pes ettim usta başka önerin varsa yapayım

sildim birşey olmadı .hocam sisizn önerdiginiz artı özellikli yazılım var mı (freeshare veya yprn gibi)

ustam seninde kafanı şişiriyorum şimdiden özür dilerim

eprom silinıyorsa yazılım çalışacak demektir yazılım anladığım kadarıyla çalışmadı ya eprom bahsettiğim sekilde silinip kumanda vazife etmeye başlamadı yada yazılımda bir uyumsuzluk olabilir.

Taplin 1080 HD MAİNCODE bilgisi : NCRCTaplin HD 37019-01016 20120213-185630

NCRCHS17 37017-01072 diğer bahsettiğiniz cihaz isr kodu yanda yer almaktadır yanı cihaz yazılımları aynı fakat farklı olan bir maincode bilgisine sahip yani özellikleri aynı değil bu firmanın yada farklı firmaların yazılımları vardır bunları bulmak lazım..

Aşağıdaki resimde ise taplin maincode bilgisi hex editör üzerinde yer almaktadır

Fergison arivo A52 modeli cihazın ıd kodu hariç diğer maincode bilgileri uyuşmakta olan bir yazılımı foruma ekliyorum yukarda bahsi geçen anlatımları uygulayarak yazılımı deneyebilirsiniz..

FileSwap.com : A52_1.16B4_VSedit_10.05.12.rar download free

Yukardaki linkte yer alan yazılım V1.16B4 yazılımıdır yeni versiyonları internetten bulabiliriz.. Yazılım test edildikten sonra bilgilerini buradan paylaşırsanız diğer tüm kullanıcılarımız içinde yararlı olacağını düşünüyorum.Kolay gelsin

usta Alma s-2000 yükledim.cccam çok stabil(şifreli kanal geçişleri fta gibi hızlı )menü görüntüsü çok güzel yalnız bir problemlem var. Youprn eklentisi yok bulamadım menüde

bende bu cihazdan olmadığından deneme şansım yok fakat yazılımda bu özellik olmayabilir sonuçta yurt dısına yapılan bir ürün kendi istekleri doğrultusunda hazırlanılıyor..İlerki yazılımlarını bakmak lazım

Fergison arivo A52 modeli cihazın ıd kodu hariç diğer maincode bilgileri uyuşmakta olan bir yazılımı foruma ekliyorum yukarda bahsi geçen anlatımları uygulayarak yazılımı deneyebilirsiniz..

FileSwap.com : A52_1.16B4_VSedit_10.05.12.rar download free

Yukardaki linkte yer alan yazılım V1.16B4 yazılımıdır yeni versiyonları internetten bulabiliriz.. Yazılım test edildikten sonra bilgilerini buradan paylaşırsanız diğer tüm kullanıcılarımız içinde yararlı olacağını düşünüyorum.Kolay gelsin

usta bu yazılım uygun değil ash hatası veriyor kimsenin yüklemesine gerek yok

Son düzenleme:
Anladım elde cihaz olmayınca tam olarak test edemiyoruz aslında uygun fakat farklı bir kod atılmış o kodu çözmek lazım bu türkiyede satılan bazı cihazlarda yıne aynıdır tüm software aynı fakat firmalar cihazların aynısı olmasıgını ayırt etmek için müşterilere farklı olmadığını anlatmak için yapılan bir sistem şu anda türkiyede satılan cihazların hemen hemen hepsi aynı aslında markada verebilirim ama müşterileri üzmemek lazım

Geri
Yukarı