ADSL Modem Flaş Dumpları

merhaba güçlüsat arkadaş
web sitesi demişsin derken airties web sitesinde firmware dosyası var. Fakat firmware dosyası BIN formatında dump dosyası değilmiş. Sizin elinizde var mı veya başka forum sayfalarda var mı?
Şimdiden teşekkürler.
dosya uzantısını .bin olarak değiştir sorun olmaz.
 
Dump dosyası elimde yok. Modemin web sitesinde airties .bin formatında var. Dump dosyası formatı bildiğim kadarıyla .dmp formatında.

Programlama için kullanacağınız cihazın modeli markası nedir. Programlayıcı cihazlar genelde bin kullanır başka format kullanmaz bendeki makine elnec rom yüklerken dosyayı görmüyor ya *.* yapıp mevcut dosyayı gösterip yüklüyorum yada uzantıyı değiştirerek yüklüyorum bende olsa göndereceğim ama dosyası bende yok mevcut yazılımı siteden indirerek denemeni yine tavsiye ederim programlayıcı cihazın marka modelini yazarsanız yardımcı olayım.
 
Pic kit 2 pro ile airties modem üzerinde bulunan MX25L3205D flash entegresini yazmanızın mümkünü yoktur. Elinize universal programlayıcı olması lazım mesela elnec gibi.
 
Merhaba! Airties RT-206 V4 dump dosyası lazım, Bir de KH 25L3205D Yazıyor çhipin ürerinde ama

CH341A Programmer da Mx in bu modelde Chipi cıkıyor Tesekkurler bende fırsat buldukca buraya elimde birkaç model var buraya dump dosyalarını atacağım inş​

 
Bende yok fakat eprom programlayıcı var sende anladığım kadarıyla web sitesinden yazılımını indir yükle chip içine dene denemeden önce yedek almayı unutnayınız. Üretici bazen sorun çıkarabiliyor denemen lazım ama bence çalışır bazen bende üretici seçmeden yazıyorum oluyor.
 
yazım hatası veriyor ayrıca dosya ile chip uyumlu değildir de diyor programın listesinde MX markanın bu modelde chipi var ama yine olmuyor söyledğim hataları veriyor.
 
Dosya uzantısını değiştir tekrar dene olmaz ise uyumsuz anlamına gelir bu durumda sağlam dump lazım bende maalesef yok.
 
Teşekkürler bende katkıda bulunmak istiyorum dumpları yedekler yedeklmez yayınlamak isterim rt 110 sanırım yayınlanmış 206 205 usrobotic9110 sanırım bir kaç modem daha var onları yedekler yedeklemez burda yayınlayacağım inş
 
Geri
Yukarı