uydudoktoru Tanınmış Üye Yönetici 28 Ekim 2009 #15 digital-06 dedi: ustalar bu yazılımda tuner farkı varmıdır 194 294 mü yoksa 395 tunermi bu yazılım Genişletmek için tıkla... 194 294 olması lazım zaten deneyen arkadaşlar bu tunere sahıp olan cihazlarda denemısler 395 yeni tuner olacagını zannetmiyorum
digital-06 dedi: ustalar bu yazılımda tuner farkı varmıdır 194 294 mü yoksa 395 tunermi bu yazılım Genişletmek için tıkla... 194 294 olması lazım zaten deneyen arkadaşlar bu tunere sahıp olan cihazlarda denemısler 395 yeni tuner olacagını zannetmiyorum
S shqiptar55 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2009 #16 yazılımı 15000twin cihazlarımıza yükledim sorunsuz çalışıyor karışık gibi görünsede resimlerdeki bağlantıları ustaların yazdıklarını takip edersek rahatlıkla yazılımı yükleyebilirsiniz emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerr SAMSUN GÜNGÖR ELEKTRONİK
yazılımı 15000twin cihazlarımıza yükledim sorunsuz çalışıyor karışık gibi görünsede resimlerdeki bağlantıları ustaların yazdıklarını takip edersek rahatlıkla yazılımı yükleyebilirsiniz emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerr SAMSUN GÜNGÖR ELEKTRONİK
0 052morşimşek Gold Member 30 Ekim 2009 #17 shqiptar55 dedi: yazılımı 15000twin cihazlarımıza yükledim sorunsuz çalışıyor karışık gibi görünsede resimlerdeki bağlantıları ustaların yazdıklarını takip edersek rahatlıkla yazılımı yükleyebilirsiniz emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerr SAMSUN GÜNGÖR ELEKTRONİK Genişletmek için tıkla... arkadaşım hangi uyduda calışıyor 21 derecedemi 53derecedemi çalışıyor 15000 twin çihaz
shqiptar55 dedi: yazılımı 15000twin cihazlarımıza yükledim sorunsuz çalışıyor karışık gibi görünsede resimlerdeki bağlantıları ustaların yazdıklarını takip edersek rahatlıkla yazılımı yükleyebilirsiniz emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerr SAMSUN GÜNGÖR ELEKTRONİK Genişletmek için tıkla... arkadaşım hangi uyduda calışıyor 21 derecedemi 53derecedemi çalışıyor 15000 twin çihaz
S saracnuri Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2009 #18 saracnuri dedi: taplin 21derece keyleri hotbirtin açan şifreler Genişletmek için tıkla... benim çıhazım açmıyor bana 21derece şifrelerini bilen varsa bangönderin minned ar olurum
saracnuri dedi: taplin 21derece keyleri hotbirtin açan şifreler Genişletmek için tıkla... benim çıhazım açmıyor bana 21derece şifrelerini bilen varsa bangönderin minned ar olurum
C coşkun_52 Tanınmış Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2009 #19 arkadaşlar elimize yeni yazılımlar geciyor daha fazla kanal acar ise burdan vericem yazılımları denemeler iyi yönde gidiyor kolay gelsin
arkadaşlar elimize yeni yazılımlar geciyor daha fazla kanal acar ise burdan vericem yazılımları denemeler iyi yönde gidiyor kolay gelsin
S shqiptar55 Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2009 #20 052morşimşek dedi: arkadaşım hangi uyduda calışıyor 21 derecedemi 53derecedemi çalışıyor 15000 twin çihaz Genişletmek için tıkla... 21 dereceden çalışıyor
052morşimşek dedi: arkadaşım hangi uyduda calışıyor 21 derecedemi 53derecedemi çalışıyor 15000 twin çihaz Genişletmek için tıkla... 21 dereceden çalışıyor
0 052morşimşek Gold Member 31 Ekim 2009 #21 saracnuri dedi: benim çıhazım açmıyor bana 21derece şifrelerini bilen varsa bangönderin minned ar olurum Genişletmek için tıkla... şifre yok arkadaşım şimdilik. yazılım yükle çalışır
saracnuri dedi: benim çıhazım açmıyor bana 21derece şifrelerini bilen varsa bangönderin minned ar olurum Genişletmek için tıkla... şifre yok arkadaşım şimdilik. yazılım yükle çalışır