17MB140 17MB140TC

HERKESE HAYIRLI İŞLER VE SAĞLIKLI GÜNLER VESTEL 17MB140 KURTARMA YAZILIMI (VES39 İÇİN) RAR DOSYASINI ALDIM OLMADI BAŞKA BİR YOLU VAR MIDIR ?

Son düzenleyen: Moderatör:
HERKESE HAYIRLI İŞLER VE SAĞLIKLI GÜNLER VESTEL 17MB140 KURTARMA YAZILIMI (VES39 İÇİN) RAR DOSYASINI ALDIM OLMADI BAŞKA BİR YOLU VAR MIDIR ?
1. mesajda anlatılan yolları deneyip sorunu çözemediyseniz
Yazılım yükleme işlemi başlamıyor veya sonlanmıyorsa :
  • USB belleğin dosya sisteminin FAT32 olması gerekiyor.
  • Şasenin diğer USB girişleri boş olmalı.
  • USB belleğin en üst dizininde yükleme dosyaları dışında farklı dosya varsa o dosyaları silin.
  • Windowsun normal biçimlendirme işlevi USB bellekteki boot sektörlerini silemez bu nedenle yükleme için kullandığınız USB belleği daha önce işletim sistemi (W7, W10 vb.) yüklemeleri için kullandıysanız Google’dan Rufus programını indirip flash belleği “ön yüklenebilir değil” seçeneğiyle FAT32 olarak tekrardan biçimlendirin.
  • Sorun devam ediyorsa ve bellekte sorun yoksa ya kumanda sorunludur ya da SPI Flash arızalıdır.
o zaman programmer ile yapılması gerekebilir. Bu durumda bu işlemi yapacak teknik personelin görmesi gerekmektedir.

merhaba 17mb140 kart yerine 17mb82s taktık panel yazılımına ve hı level logo ihtiyacımız var yardımcı olurmusunuz.

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 3
  • 2.webp
    2.webp
    88 KB · Görüntüleme: 3
Geri
Yukarı