1250W Gücünde D Sınıfı Amplifikatör

guclusat

Tanınmış Üye
Süper Moderatör
pechat.webp
Amplifikatör D sınıfı, bence, en iyi güç ve maliyet oranı. Bu sınıftaki amplifikatör çok yüksek bir verimliliğe sahiptir ve AB sınıfları için tipik olarak büyük radyatörler gerektirmez. Bu sayede, bu teknolojiye amplifikatörleri güçten fazla bir şekilde monte edebilir ve ısı dağılımı ve çok sayıda soğutucuya sahip büyük ağır radyatörlerin satın alınması konusunda endişelenmeyin.
Sonuç, büyük çıkış gücüne ve düşük maliyete sahip küçük bir kompakt amplifikatördür.
Aşağıda, amplifikatörün kendisinin bir diyagramıdır, prensip olarak, devre açıklama gerektirmez, yeni başlayan bir radyo amatör için bile her şey basit ve açıktır.
vid_d.webp
Birkaç yedek parça ile çok fazla 1250W'ınız varsa ve 25 ila 1250 W arasında bir amplifikatör yapılabilirse, tüm bu veriler Tabloda gösterilir, buna göre herhangi bir güç için bir amplifikatör monte edebilirsiniz.
cxem.webp
Devamı eklerde yer almaktadır.
 

Eklentiler

  • tabl.webp
    tabl.webp
    114,2 KB · Görüntüleme: 83
  • pechat_element.webp
    pechat_element.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Geri
Yukarı