01.06.2010 53 derece yeni yazılım

yuklerke yazilim lodere eroo yaziyo ne olabilir

veri kablolarını ayırdınızmı arkadaşım iki board arasında bağlantıyı sağlayan cihaz içinden rs232 birbirine bağlayan kabloların öncelikle lehimlerini sök.bu işlemi gerçekleştirdiyseniz bu durumda comporttan olabilir.

arkadaşlar 18000 fta twin cihaza yazılımı yükledim ancak sinyal gelmedi fabrika ayarlarına döndüm yine hiç bir kanalda sinyal yok tahminen direnci baştan ikinci değilde sondan ikinciye taktım daha öncede yüklemiştim herhalde yerlerini karıştırdım ne yapmam gerekir acil yardım bekliyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar hotbit sinyali %100 53 derece sinyali %100 53 derecen tam 11 kanal alıyorum bunların 7 sinde yayınvar muz tv alıyorum herşey dört dörtlük ama cihazım kırmıyor.cihazımı başka bir arkadaşın evinde deniyoruz link süper bir şekilde calışıyor.Arkadaşlar ben bişe anlamadım ne olur bana birileri bilgisi varsa paylaşsın şimdiden teşekkürler.

anlattıklarınızdan dek sorun cıkacak sey yine 53 derece anteninden kaynaklanıyor lnb sorunlu olabilir bunlar bir fikir tabiki %100 alması garip aslında almaması lazım.

Geri
Yukarı