Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde görüntülemeyebilir. Yeni sürüme geçmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
İyi Günler Arkadaşlar Ben İdman Azerbaycan TV'nin ÇAlışan 12 Haneli Biss Keyini Rica Ediyorum Sizden Ben Buldum Fakat Hep 16 Haneli Benim Makine 12 Haneli VESTEL DVB 840 Cİ
İdman Tv'ni 12 Haneli Biss KEyi Lütfen Varsa PAylaşınız
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar foruma yazı yazacaklardır.genelde kullanıcılarımız hazır alıştıklarından foruma yazı ve bilgi paylaşımı yapmıyorlar .Biraz daha sabırlı olmanızı tavsiye ederim yada googleden aratabilirsiniz arkadaşım bu cihazlar hakkında fazla bilgimiz yok cihazsat üretimi cihazlar hakkında bilgi paylaşımına genelde destek veriyoruz yada elimzide numune cihazları bulunan cihazlar ile ilgileniyoruz
İyi Günler Arkadaşlar Ben İdman Azerbaycan TV'nin ÇAlışan 12 Haneli Biss Keyini Rica Ediyorum Sizden Ben Buldum Fakat Hep 16 Haneli Benim Makine 12 Haneli VESTEL DVB 840 Cİ
İdman Tv'ni 12 Haneli Biss KEyi Lütfen Varsa PAylaşınız
aphro menüler için kumandadan kumandadan menü 6666666 tuşalyın B.I.S.S Satırına gelip aşağıdaki
k.e.y i girin
1FFF 01 indexi bu şekilde olacak
1234560065432100 ---------------------------------------------
Vestel Mavi Menüler için ise emu yazılımı yüklü ise kumandadan Menü 1903 tuşlayın B.I.S.S satırına