Ziyaretçi mesajı
Düzenelenecek tablo PAGE_CONTAINER bulun açın.
arayın
altına ekleyin
EXtra.css Ekleyin
1.Düzenlemenız gereken yer "{xen:link forums/tanisma.7/}" forums/tanisma.7/ alanına siz hangı bölümün linkını yazarsanız msjı olmayan kişi o bolume gider.Daha acık olursak Tanısma yazan yazıya tıkladıkalarında yonlecek bölümü yazın.
2.Renklerı ben kendıme göre ayarladım.Yazı rengini beğenmeyenler #FFFFFF hepsini değiştirebilirler.Kullanıcı isminin rengini beğenmeyenler #000000 değiştirebilirler.
Tr çeviri bana ayıttır. istediğiniz gibi yazıyı değiştirebilirsiniz gayet açık.
Düzenelenecek tablo PAGE_CONTAINER bulun açın.
arayın
Kod:
<div id="content" class="{$contentTemplate}"> <div class="pageWidth"> <div class="pageContent">
Kod:
<!--Forum kayıt-avatar-msj--> <xen:if is="!{$isAwaitingEmailConfirmation} AND {$visitor.user_id} AND {$visitor.message_count} == 0"> <p class="importantMessage" style="line-height: 1.6em;"> <font color="#FFFFFF">Kaydolduğunuz için teşekkür ederiz</font> <font color="#000000">{$visitor.username}</font>,<font color="#FFFFFF"> sitemize hoşgeldiniz.</font><br /><font color="#FFFFFF"> Mevcut mesaj sayınız 0 (sıfır). İlk olarak</font> <span class="xenfans_welcome"><a href="{xen:link forums/tanisma.7/}" class="concealed">Tanışma</a></label></span><font color="#FFFFFF"> alanına konu açabilirsiniz...</font> </p> </xen:if> <xen:if is="!{$isAwaitingEmailConfirmation} AND {$visitor.user_id}"> <xen:if is="{$visitor.avatar_date} == 0 AND !{$visitor.gravatar} OR !{$visitor.gender}"> <p class="importantMessage" style="line-height: 1.6em;"> <font color="#FFFFFF">Henüz avatar eklemediniz.</font> <xen:if is="{$visitor.avatar_date} == 0 AND !{$visitor.gravatar}"> <span class="xenfans_welcome"><a href="{xen:link account/avatar}" class="concealed" class="concealed">Avatar ekle..</a></label></span><font color="#FFFFFF"> tıklayıp ekleyebilirsiniz.</font> </xen:if> <xen:if is="!{$visitor.gender}"> <span class="xenfans_welcome"><a href="{xen:link account/personal-details}" class="concealed">Cinsiyet seçin ...</a></label> </xen:if> </p> </xen:if> </xen:if> <xen:if is="!{$visitor.user_id}"> <p class="importantMessage" style="line-height: 1.6em;"> <font color="#FFFFFF">Şu anda misafir kullanıcı olarak sitemizi inceliyorsunuz.Foruma mesaj yazmak yada konu açmak için üye olmanız gerekiyor.</font>.<br /> <font color="#FFFFFF">Forumdan tam anlamıyla yararlanmak için </font><span class="xenfans_welcome"><label for="LoginControl"><a href="{xen:link login}" class="concealed">Kayıt</a></label></span> <font color="#FFFFFF"> olun yada </font><span class="xenfans_welcome"><label for="LoginControl"><a href="{xen:link login}" class="concealed">Giriş</a></label></span><font color="#FFFFFF"> yapın.</font><br /> </p> </xen:if> <!--Forum kayıt-avatar-msj-->
Kod:
.xenfans_welcome { padding: 3px 6px; border: 1px solid @primaryLight; border-radius: 3px; background: @primaryLighterStill url('@imagePath/xenforo/gradients/tab-unselected-25px-light.png') repeat-x top; text-align: center; font: 11px verdana,sans-serif; text-decoration: none; color: @primaryMedium; text-shadow: 1px 1px 0px #fff; outline: 0; }
2.Renklerı ben kendıme göre ayarladım.Yazı rengini beğenmeyenler #FFFFFF hepsini değiştirebilirler.Kullanıcı isminin rengini beğenmeyenler #000000 değiştirebilirler.
Tr çeviri bana ayıttır. istediğiniz gibi yazıyı değiştirebilirsiniz gayet açık.