X-BOX kart paylaşımlı çihaz

052morşimşek

Gold Member
arkadaşlar 2000fta usb ve x-box çihaz aldım 53 derce ve 21 derece uydum ayarlı,çihaza veya xboxsa yazılım yüklemem gerekiyormu neyapmalıyım. daha önce taplin çihazın ikinçi kartına yazılım yükleyerek çalıştırmıştım cevap için şimdiden teşekkürler

sorunu hallettim xbox a hiçbir şekilde yazılım yüklenmiyormuş. çihaza hangi uydudan data alıyorsanız o uydunun softcam ını yüklüyorsun tamamdır

Next YE-2000 SUPER PLUS Serisi XBOX Kullanım Klavuzu
x-box.jpg

768x1024.
1.jpg

Hangi Cihazlarda Çalışır:
Next YE2000 SUPER HDTV
Next YE2000 DPCIS SUPER PLUS
Next YE2000 CIS SUPER PLUS
Next YE2000 CX SUPER PLUS (USBli)
Next YE2000 FTA USB
Next YE2000 SUPER X PLUS
Next YE17500 FTA
Next YE17500 CX
Aşağıdaki uydulardan data alır;
Intelsat 802 - 33Doğu
Eutelsat W6 - 21Doğu
Hotbird - 13Doğu
Express AM22 - 53Doğu
Express AM1 - 40Doğu

Data Uyduları : 53 Doğu - 40 Doğu - 33 Doğu -21,6 Doğu
Bu dört uydudan birinden data sinyalini almanız yeterlidir.
Next YE-2000 SUPER PLUS SERİSİ Uydu Alıcıları İçin
Genel AYARLAR

NOT:Örnekleme olarak Next YE-2000 FTA-USB cihazı seçilmiştir.Diğer 2000 super plus serilerinde emu(CAS) açma sistemi mantık olarak aynı şekilde olduğundan diğerleri için örnek sayfa hazırlanmamıştır.Diğer serilerede dikkatlice okuyarak kolaylıkla uygulayacağınızı umuyorum.Saygılar.
- Data uydusundan gelen sinyali kontrol edin, bu sinyal çok önemlidir bu yüzden çanak ayarı iyi olmalı ve kaliteli ekipmanlar kullanılmalıdır.
- Yukarıdaki bağlantı şemasına uygun olarak cihazınız ile X-Box’ı bağlayın. - Cihazınıza RNEC104.21 veya QNFM/QNEC125.46 üstü bir yazılım yükleyin. - Cihazınızın kumandası ile Menü > Girişler bölümüne girin.

720x480.
2.jpg

- Yine cihazınızın kumandasından kırmızı tuşa basarak 1234 tuşlayın.

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x480.
3.jpg
- Açılan CAS menüsüne girin.
Com Port olarak Free seçin. (EMU : Kapalı olması önerilir)

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x480.
4.jpg

- Kayıt üzerine OK tuşlayarak kaydedin.

720x480.
5.jpg

- XBOX ayar dosyalarınızı USB belleğinize kopyalayarak cihazınıza yükleyin. - Hangi uydudan data alıyorsanız o Softcam dosyasını yüklemelisiniz.

720x480.
6.jpg

- Bu ayarlar sadece X-Box paylaşım cihazları içindir, diğer kutular (Uydu Alıcı cihazı) üretici tarafından desteklenirse eklenir. - Herhangi bir şifreli kanal üzerine gelin.
- Eğer bağlantılarınızı ve ayarlarınızı başarılı bir şekilde yaptıysanız görüntü gelecektir.

8.jpg

- İyi seyirler.

- XBOX ayar dosyalarınızı USB belleğinize kopyalayarak cihazınıza yükleyin.
- Hangi uydudan data alıyorsanız o Softcam dosyasını yüklemelisiniz.[/hide]

Eklentiler

Son düzenleme:
valla güzel bir çalışma olmuş eline sağlık. birşey soracağım yukarıdaki çihazın usb girişindeki kabloyu nereye bağladın onu anlamadım.bildiğim kadarıyla bir yere bağlanmaması gerekiyor.

Geri
Yukarı